Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου

EYA ΚΟΚΚΟΡΑ
03/01/2022

Κριός

Οι έγνοιές σας αυτόν το μήνα είναι κυρίως για την καριέρα σας, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από 15/1 και έπειτα, ίσως σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι… κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Ζυγίστε τα καλά και σίγουρα περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής τον Φεβρουάριο, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς είστε σε σχέση, έχετε βαλθεί να την επισημοποιήσετε με κάθε τρόπο στον κοινωνικό σας περίγυρο. Η χαρά είναι για να μοιράζεται (συμφωνούμε!), βεβαιωθείτε όμως ότι το έτερον ήμισυ είναι εντάξει με αυτό.
Τέλος, εσείς που έχετε γεννηθεί 15, 16 και 17 Απριλίου, περνάτε μια ζόρικη περίοδο. Κάποιοι από εσάς είστε σε φάση που προσπαθείτε να σώσετε μια σχέση που μετά βίας αντέχει, ενώ κάποιοι άλλοι βιώνετε μια περίοδο μοναξιάς. Να έχετε υπόψιν πώς ο Πλούτωνας, αν και επίπονος, σας προετοιμάζει να υποδεχτείτε την καινούργια εκδοχή του εαυτού σας!

Ταύρος

Οι περισσότεροι από εσάς είστε απορροφημένοι από θέματα που αφορούν την καριέρα σας ή είστε αφοσιωμένοι στην προσωπική σας επανάσταση. Ως επακόλουθο, μπορεί να έχετε παραμελήσει το έτερον ήμισυ. Ειδικότερα, όσοι έχετε γεννηθεί 1 και 2 Μαΐου είστε υπό σοβαρή πίεση και είναι πιθανό να ξεσπάτε και στο ταίρι σας. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε διαφορετικά ή ζητήστε την υποστήριξη που χρειάζεστε.
Εσείς που είστε single δε φαίνεται να θέλετε να δεσμευτείτε με τον κυκεώνα που μαίνεται τριγύρω σας, ή μπορεί να επιμένετε να συντροφευθείτε μόνο και μόνο για να έχετε έναν άνθρωπο να σας φροντίσει. Ο Δίας από τους Ιχθύες ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί  από 21 μέχρι 27 Απριλίου και φέρνει ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων μέχρι και τις 24 του μήνα, χρειάζεται να δείξετε μεγάλη ψυχραιμία ώστε να μην οδηγηθείτε σε καβγάδες με το ταίρι σας. Ένας δημιουργικός τρόπος είναι να εκτονώσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα ή όπου αλλού, προκειμένου να αποφύγετε να πείτε λόγια που μετά θα μετανιώσετε.
Όσοι είστε single μπορεί να γίνετε πιο δυναμικοί αυτό το διάστημα και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί εσείς που έχετε γεννηθεί 11 και 12 Ιουνίου, καθώς είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και δεν έχετε ρεαλιστική εικόνα για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε παράλληλες καταστάσεις. 

Καρκίνος

Με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω, η σχέση και το ταίρι σας είναι τα θέματα που σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Νέα ξεκινήματα θέλετε να κάνετε και ίσως να έχετε επιθυμήσει να μπει φρέσκος αέρας στη σχέση σας. Από την άλλη αν είστε single, ίσως είναι η Νέα Σελήνη να σηματοδοτεί ότι θα ξεκινήσει μια καινούργια σχέση αυτόν το μήνα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί από 21 έως και 28 Ιουνίου, αφού δέχεστε τις ευεργετικές επιρροές του Δία. Από τις 15/1 και μετά, θα θελήσετε να επανεξετάσετε τη σχέση σας και ίσως αρχίσετε να ‘συλλέγετε’ παράπονα και λάθη.
Με το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1, ίσως έρθετε σε σύγκρουση με το έτερον ήμισυ, οπότε προσπαθείστε να δείτε τι χρειάζεται να διορθώσετε από κοινού, αντί να ξεσπάσετε το θυμό σας.

Λέων

Οι Λέοντες μπορεί να βιώνετε δύσκολο διάστημα, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί από 2 έως 11 Αυγούστου (και ακόμη πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί 2 και 3 Αυγούστου), όμως το φλερτ και ο έρωτας δε φεύγουν ποτέ από το μενού σας. Μέχρι και τις 24 του μήνα, φαίνεται να δραστηριοποιήστε….πολύ στον ερωτικό τομέα και να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές, ιδίως εσείς που είστε single. Δεν σας ενδιαφέρει απαραίτητα η δέσμευση και αυτό…το έχουμε εμπεδώσει.
Από την άλλη, όσοι έχετε ταίρι, φαίνεται ότι “τρώγεστε” για να σας θαυμάσουν και να σας φλερτάρουν ή μπορεί να είστε εσείς που επιδιώκετε να φλερτάρετε.
Από την άλλη με τον Ερμή στον Υδροχόο και σε ανάδρομη πορεία από τις 15/1 θα θελήσετε να επανεξετάσετε τη σχέση σας και ενδεχομένως να ανασύρετε θέματα που σας ενοχλούν εδώ και καιρό. Αν αποφασίσετε να τα συζητήσετε με το ταίρι σας να δώσετε μεγάλη έμφαση στο να επαληθεύσετε ό,τι καταλαβαίνει όσα λέτε καθώς ελλοχεύουν παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Ο Γενάρης φέρνει φλερτ και θαυμαστές σε όσους είστε single και μια αυξημένη ερωτική διάθεση ειδικότερα μετά τις 24/1. Ο Δίας από τους Ιχθύες θα φέρει πολλές ευκαιρίες για δέσμευση στον ορίζοντα και μάλιστα αξιόλογες, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ειδικότερα εσείς που έχετε γεννηθεί 23 με 30 Αυγούστου.
Από την άλλη όσοι είστε σε σχέση, μπορεί να έχετε…γάμους και πανηγύρια με τον Δία στους Ιχθύες μέσα στη χρονιά, αν συνηγορεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας.
Σε κάθε περίπτωση όμως, σας ευνοεί στον τομέα των σχέσεων και σας απελευθερώνει από βάρη ενώ είναι μια καλή συγκυρία, αν θέλετε, να βελτιώσετε τη σχέση σας. Πολλή προσοχή μόνο όσοι Παρθένοι έχετε γεννηθεί 13 και 14 Σεπτεμβρίου, καθώς οι Ποσειδώνιες επιρροές σας κάνουν επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις και αργότερα σε απογοητεύσεις. 

Ζυγός

Τον Ιανουάριο φαίνεται να έχετε… επιστροφές από το παρελθόν, κυρίως άτομα με τα οποία είχε υπάρξει κάποιο φλερτ, στο οποίο όμως δεν δόθηκε συνέχεια. Ειδικότερα, από τις 15/1 και μετά θα σας θυμηθούν και θα θυμηθείτε… Σιγουρευτείτε ότι δεν πρόκειται να κάνετε κάποιο πισωγύρισμα, ιδίως αν οι λόγοι για τους οποίους δεν ενδώσατε τότε, παραμένουν και σήμερα.
Όσοι από εσάς είστε σε σχέση, θα έχετε τα ίδια, ωστόσο, αν μπείτε στον πειρασμό να απαντήσετε σε μηνύματα ή κλήσεις, αναρωτηθείτε τι μπορεί να σας λείπει από την σχέση σας.

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος δεν φαίνεται να έχει κάποιο… ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, ωστόσο έχετε πολλές επικοινωνίες και ίσως κάποια από αυτές να εξελιχθεί διαφορετικά τους επόμενους μήνες. Επίσης, ιδιαιτέρως ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί από 24/10 έως 2/11. Οι μεν single, θα έχετε ευκαιρίες στον ορίζοντα, οι δε δεσμευμένοι, θα έχετε την δυνατότητα να αναζωογονήσετε τη σχέση σας μέσα στον μήνα αυτό.
Για εσάς που έχετε γεννηθεί από 3 έως 12/11… ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και μόνο για έρωτες δεν είστε. Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Τοξότης

Ο Δίας στους Ιχθύες είναι χαράς ευαγγέλια για εσάς που έχετε γεννηθεί από 23/11 μέχρι και 2/12, καθώς φαίνεται γενναιόδωρος μαζί σας και σας κάνει τα χατίρια και στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να συζητάτε για συγκατοίκηση με το έτερον ήμισυ, μπορεί να σχεδιάζετε να κάνετε οικογένεια… ό,τι και να βάλετε στο μυαλό σας πάντως θα το έχετε, αν συνηγορεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας.
Εσείς που είστε single, δε θα σας λείψουν οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες και αν το θέλετε και εσείς μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο. Προσοχή μόνο, όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί 12 και 13 Δεκέμβρη, να μην υπερενθουσιάζεστε, καθώς έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να μη βλέπετε την πραγματικότητα και να απογοητευτείτε.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του μήνα έρχεται να σας ταρακουνήσει στον τομέα των σχέσεων. Αποκαλύψεις έρχονται στο φως: είτε ανακαλύπτεται πράγματα που δεν γνωρίζατε ως τώρα για το έτερον ήμισυ (ειδικά αν έχετε γεννηθεί 15, 16 και 17 Ιανουαρίου), είτε συνειδητοποιείτε πτυχές της σχέσης σας που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Προσπαθήστε να δείτε ψύχραιμα την πραγματικότητα και μην βιαστείτε να οδηγηθείτε σε αποφάσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει την μεταξύ σας επικοινωνία και ίσως υπάρξουν ανούσιες παρεξηγήσεις.
Όσοι είστε single, θα μπείτε σε μια φάση που θα θέλετε να συντροφευθείτε, ωστόσο τα “πρέπει” σας κρατάνε πίσω. Αναζητήστε τις βαθύτερες ανάγκες σας και μην φοβηθείτε να τις αναγνωρίσετε. 

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας έντονα παρασκηνιακός μήνας για εσάς. Κρυφές σχέσεις, κρυφές συνομιλίες και “διπλές” καταστάσεις θα έχει το μενού για εσάς. Εσείς που είστε σε σχέση, προσέξτε τι ξεκινάτε παρασκηνιακά και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε, ώστε να ξεκαθαρίσετε και τα πράγματα.
Από την άλλη, εσείς που είστε single ξεκινάτε μια κρυφή σχέση ή έχετε μια γνωριμία που θέλετε να μείνει απολύτως μυστική προς το παρόν.
Επιπλέον, μπορεί να πρόκειται για άτομο από τη δουλειά σας, οπότε εκεί χρειάζεται να προσέξετε τι ισορροπίες θα κρατήσετε ή αν τελικά αξίζει να προχωρήσετε ή όχι.
Τέλος, οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί από 31/1 έως και 9/2 βρίσκεστε σε μια κομβική περίοδο της ζωής και χρειάζεστε στήριξη από το ταίρι σας. Επειδή έχετε την τάση να λειτουργείτε με ψυχρότητα και να απομακρύνετε τους γύρω σας στα δύσκολα, φροντίστε να επικοινωνήσετε τι χρειάζεστε ώστε να σας φροντίσουν.  

Ιχθύες

Μπορεί ο Άρης στον Τοξότη να σας τρέχει μέχρι και τις 24/1, ειδικά σε θέματα καριέρας, ωστόσο με το Δία στο ζώδιό σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Έρωτες, φλερτ, επισημοποιήσεις, είναι μόνο μερικά από τα καλούδια του, τα οποία θα γευτείτε το επόμενο διάστημα. Ο Ιανουάριος λοιπόν ξεκινάει με εξαιρετική εύνοια, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί 20/2 – 1/3.
Η Πανσέληνος στις 18/1, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ποια άτομα αξίζουν να διερευνήσετε περισσότερο τη σχέση μαζί τους και ποια χρειάζεται να απομακρύνετε. Έχετε πλήθος θαυμαστών και θαυμαστριών, και τα φλερτ σας δίνουν και παίρνουν.
Μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε, όμως χρειάζεται να ασκηθείτε στο να διακρίνετε την ποιότητα των ανθρώπων γύρω σας καθώς έχετε την τάση να βλέπετε την θετική πλευρά τους μόνο.
Τέλος, οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί 11 και 12 Μαρτίου χρειάζεται να είστε διπλά προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας και “παραμυθιάζεστε” από το πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα