Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΑΠΟ 16/3 – 04/4/2021

ASTROTEAM GUEST
12/03/2021

Ο Ερμής από διέλευση θα είναι στους Ιχθύες και η επικοινωνία και ο τρόπος σκέψης δεν θα έχει ρεαλιστικό χαρακτήρα αλλά συναισθηματικό και πνευματικό. Το διάστημα αυτό θα ακολουθούμε τη διαίσθησή μας και ιδιαίτερα τα ζώδια του υγρού στοιχείου δηλαδή ( Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες ) θα ενεργοποιηθεί περισσότερο το φυσικό διαισθητικό σας ένστικτο και καλό θα ήταν να το εμπιστευτείτε.

Με τη συγκεκριμένη διέλευση η μουσική θα μας βοηθήσει στην καλύτερη ψυχολογία και επίσης μπορούμε να δούμε κινηματογραφικά έργα που θα ταξιδέψουν τη φαντασία μας σε όμορφες φανταστικές ιστορίες, μακριά από τη δύσκολη πραγματικότητα. Όσοι ασχολείστε με το γράψιμο θα είναι μεγάλη ευκαιρία να εκφράσετε το ταλέντο σας. Η έκφραση των συναισθημάτων θα γίνεται με ευκολία και θα ήταν καλή ευκαιρία να στείλουμε μηνύματα αγάπης. Η διέλευση βοηθάει επίσης τη ψυχανάλυση, την επαφή μας με τη θρησκεία και τη προσευχή.

Όταν η σκέψη μας θα ταξιδεύει και θα χάνετε μέσα από τις πολλές φανταστικές ιστορίες καλό θα είναι να μην πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ζωής, ιδιαίτερα όταν θα είναι σε όψη με τον Ποσειδώνα στις 30/3 γιατί θα κάνουμε λάθη. Μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου και μεγάλη προσοχή από 24/03 – 04/04/2021 σε εξαπατήσεις κάθε είδους και κλοπές.

Το διάστημα από 19 – 23/3/2021 είναι θετικό για τα ζώδια Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων και όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Οι πληροφορίες που θα έχετε θα είναι ευχάριστες και οι ξαφνικές σας ιδέες θα σας βοηθήσουν για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Το διαδίκτυο θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά θέματα και ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με το εμπόριο και τη διδασκαλία.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ Ο Ερμής στον οίκο του υποσυνειδήτου θα σας αναγκάσει να έρθετε σε επαφή με τις ψυχικές σας ανάγκες. Θα έχετε μυστικές συζητήσεις και παρασκήνιο, κάποια άτομα που σας εμπιστεύονται θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ Ο Ερμής για εσάς θα είναι σε ένα κοινωνικό και συλλογικό οίκο και θα έρθετε σε επαφή με φίλους και με άτομα που έχετε κοινές ιδέες. Η ανάγκη σας για εξωστρέφεια θα εκφραστεί και η επικοινωνία με άτομα που σας εκτιμούν σας δημιουργεί αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΣ Η καριέρα και η προβολή σας στη κοινωνία θα σας απασχολήσει και θα ενδιαφερθείτε για την επαγγελματική σας καταξίωση. Πιθανόν να ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνισή σας για να προωθήσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οι συζητήσεις θα είναι φιλοσοφικού και θρησκευτικού περιεχομένου, επίσης θα σας απασχολήσουν θέματα ανώτερης εκπαίδευσης. Νομικές υποθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια για να βρείτε λύσεις σε παλιές εκκρεμότητες. Η διδασκαλία και η γνώσεις θα αλλάξουν τον τρόπο της σκέψης σας.

ΛΕΩΝ Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας γιατί η σκέψη σας θα εμβαθύνει και θα μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με κληρονομικές υποθέσεις και με οικονομικές υποχρεώσεις. Κοινά οικονομικά με το σύντροφο ή με συνεργάτη θα σας ευνοήσουν. Είναι καιρός να συζητήσετε τις βαθιές σας ανησυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Ερμής θα σας φέρει σε επικοινωνιακή επαφή με συνεργάτες και οι διαφωνίες θα είναι με άτομα που θα είναι φανεροί αντίπαλοι. Προσοχή σε κάθε συμφωνία και σε δεσμευτικά συμβόλαια. Οι συζητήσεις με το σύντροφό σας θα είναι σημαντικές έστω και αν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ Στον οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας θα είναι ο Ερμής για να συζητήσετε ότι σας απασχολεί στον εργασιακό σας χώρο. Οι αλλαγές θα έρθουν μέσα από συζητήσεις με εργοδότες και συναδέλφους, για να πετύχετε καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να κάνετε εξετάσεις υγείας και να βελτιώσετε τη διατροφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Θα νιώσετε την ανάγκη για ψυχαγωγία και η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Οι γονείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο θα έχει θετικά αποτελέσματα και αν είχατε μεταξύ σας παρεξηγήσεις είναι καλή ευκαιρία να αποκατασταθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Συζητήσεις με άτομα της οικογένειας βοηθούν την ψυχολογία σας, οι σκέψεις σας θα είναι για θέματα σπιτιού και κάποιες αλλαγές στο χώρο σας χαροποιούν. Η συναισθηματική ασφάλεια θα είναι πολύ σημαντική. Τα άτομα που έχετε επιχειρήσεις θα πρέπει να ασχοληθείτε για να βελτιώσετε το τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πολλές συζητήσεις θα βελτιώσουν τις σχέσεις με το στενό περιβάλλον και με τα αδέλφια σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για να εκφράσετε τις ιδέες σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα ανταλλάξετε πληροφορίες για την επαγγελματική σας βελτίωση. Η έντονη κοινωνική επικοινωνία σας προσφέρει σημαντική βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν καθώς και οι αξίες οι συναισθηματικές και οι υλικές. Αύξηση οικονομική μέσα από την χρησιμοποίηση των ταλέντων σας και των προσπαθειών σας. Η σωστή οικονομική διαχείριση είναι ο τρόπος που θα βοηθήσει την οικονομική σας ανάπτυξη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση στη πελατεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη εξωτερική εμφάνιση και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Επικοινωνήστε για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και τώρα είναι το θετικό διάστημα που μπορείτε να ζητήσετε μια εξυπηρέτηση, όμως να σκέφτεστε πριν μιλήσετε για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε κάποιο ταξιδάκι.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα