Ερμής στον Υδροχόο σύνοδο με Δία

ASTROTEAM GUEST
02/03/2021

Από 02-03-21 ως 07-03 -21

Ο Ερμής, ο πλανήτης της καθημερινής μας σκέψης, αντίληψης και επικοινωνίας βρίσκεται ορθόδρομος πλέον από τις 23 -02-2021 στο ζώδιο του Υδροχόου και από σήμερα μέχρι και τις 07-03-21 θα συνεχίσει την πορεία του στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Δία, πλανήτη της αισιοδοξίας, της αναζήτησης και της μεγάλης εικόνας.

Αυτή είναι μια διανοητική, πνευματική και τυχερή συνάντηση, του πολύ έξυπνου Ερμή με τον φιλόσοφο Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη συνεργασία αυτών των δύο πλανητών, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν. Η σκέψη και κατά συνέπεια οι αποφάσεις της καθημερινότητας θα γίνονται με μεγάλη διαύγεια, οι ιδέες και λύσεις θα είναι πρωτότυπες, καινοτόμες ίσως και λιγάκι εκκεντρικές. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε για κάποιες ιδιοφυείς εφευρέσεις, σχετικές με τα μέσα επικοινωνίας, τα μεταφορικά μέσα, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τη διδασκαλία ή τον τουρισμό. Επίσης οι ημέρες είναι ιδανικές για καινοτόμες ομαδικές επιστημονικές έρευνες και για πρωτότυπα συγγραφικά έργα.

Και επιπλέον λόγω της ορθής κρίσης που θα διακατέχει τους ανθρώπους, πολύ πιθανόν να ακουστούν λογικές απόψεις σχετικά με τα γεγονότα της επικαιρότητας και να προωθηθούν νέες πιο αισιόδοξες και προοδευτικές λύσεις ή νόμοι σχετικά με την οικονομία και τους τομείς που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η επικοινωνία και η συμπεριφορά θα διακατέχεται από ευθύτητα, θετική σκέψη και το μυαλό θα επικεντρώνεται σε ανθρωπιστικά θέματα, σε κοινωνικά ιδεώδη και σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους θα τους απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά τους, αναζητώντας νέους τρόπους και έξυπνες λύσεις για να κερδίσουν χρήματα. Επίσης σε καθημερινή βάση θα αυξηθεί το ενδιαφέρον για μάθηση, για σύντομα ταξίδια, θα αυξηθούν οι βόλτες μαζί με μικρά ζωάκια, με φίλους, γείτονες ή με τα αδέλφια μας, οι εξερευνήσεις-μετακινήσεις με μηχανάκι και αυτοκίνητο σε κοντινούς προορισμούς και οι ανταλλαγές καινοτόμων ιδεών και απόψεων.

Ευνοούνται άμεσα και θα έχουν μεγάλη ευκολία σε ότι σχετίζεται με όλα τα παραπάνω, όσοι ανήκουν στο ζώδιο ή έχουν ωροσκόπο από την 14η μοίρα ως την 20η μοίρα του Υδροχόου, του Ζυγού και των Διδύμων.

Μεγάλες ευκαιρίες στα ίδια θέματα θα έχουν και όσοι ανήκουν στο ζώδιο ή έχουν ωροσκόπο από την 14η μοίρα ως την 20η μοίρα του Κριού και του Τοξότη.

Από την Μαίρη Ζουραράκη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα