Ελλάδα 2021 – Το επόμενο Τρίμηνο

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
21/03/2021

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό αποτελεί μια σημαντική ένδειξη για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας το επόμενο διάστημα. Παρόλο που το διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο με την εξέλιξη της πανδημίας και τη υπερφόρτιση του συστήματος υγείας, οι προβλέψεις της Αστρολογίας -που αποτελούν την είδηση πριν την είδηση- είναι εξαιρετικά θετικές. Ο χάρτης για την Ελλάδα δεικνύει μια άμεση χαλάρωση των μέτρων και κυρίως ένα σταδιακό άνοιγμα των μετακινήσεων, αρχικά μέσα στις πόλεις αλλά και μεταξύ των νομών καθώς και λίγο αργότερα ένα επίσης σταδιακό άνοιγμα των συνόρων και των ταξιδιών στο εσωτερικό και το Εξωτερικό.

Ο Δίας στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο θα βοηθήσει αφενός στο άνοιγμα των μετακινήσεων το επόμενο τρίμηνο καθώς και στην οργάνωση της εισροής τουρισμού για την καλοκαιρινή περίοδο. Αφορά επίσης τα δικαστήρια και την εξέλιξη των νομικών υποθέσεων καθώς και τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα, τις ανώτερες σπουδές και την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει επίσης το άνοιγμα με κάποιο τρόπο των εκκλησιαστικών χώρων εφόσον ο Δίας τα αφορά άμεσα.

Δυστυχώς η Σελήνη στον 12ο οίκο του χάρτη παρόλο που βρίσκεται στους Διδύμους δεικνύει τον φόβο για τα θέματα υγείας και εγκλεισμού και ναι μεν ο κόσμος θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί αλλά με μεγάλη προσοχή και με τον φόβο που ακόμα δεν θα έχει αποχωριστεί πλήρως.

Ο Άρης επίσης στον 12ο οίκο είναι δηλωτικός της ατολμίας, της μη δράσης των δραστηριοτήτων, τα κλειστά γυμναστήρια, τη δυσκολία του εμπορίου να σταθεί πάλι από την αρχή αλλά και την αίσθηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού να νιώθει ασφαλείς μόνο μέσα στον προσωπικό τους χώρο. Διασκέδαση, θέαμα και η εστίαση δεν θα προχωρήσουν σε ασφαλή ανοίγματα της κανονικότητας άμεσα αν και θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες. Η χαρά, το θέαμα, η διασκέδαση στο ευρύ κοινό υποδεικνύονται περισσότερο στον τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου- Αυγούστου και μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον 12ο σαφώς υποδηλώνει την αγχωτική περίοδο του λαού σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη αλλά και την γενικότερη ψυχολογική του κατάσταση που εμπεριέχει θυμό και ένταση. Αν λάβουμε υπόψιν μας και το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή -στον 8ο οίκο- αντιλαμβανόμαστε και τη σκληρότητα των οικονομικών μέτρων που θα πλήξουν την Ελληνική οικονομία εκφραζόμενη με «άκομψο» τρόπο από και προς τους ιθύνοντες. Ο Ερμής στον 8ο βεβαίως θα μπορούσε να αποδοθεί και σε κάποιους «θανάτους» στους χώρους της λογοτεχνίας, της ποίησης ή του χώρου των εκδόσεων. Το εμπόριο – Ερμής- υποφέρει και οι δημόσιοι λειτουργοί αδυνατούν να βοηθήσουν επί του πρακτέου.

Το περίεργο στο χάρτη του επόμενου τριμήνου είναι ότι ο αρχηγός του κράτους παραμένει δημοφιλής -ο Ήλιος στον 10ο δεν δέχεται δύσκολες γωνίες– και προφανώς η σύνοδος με την Αφροδίτη σε θέση έξαρσης προσφέρει θετικό πρόσημο σε περίπτωση ανακοίνωσης πρόωρων εκλογών κάτι πολύ πιθανό από την παρουσία του πλανήτη Ουρανού στον 11ο οίκο που σχετίζεται με το κοινοβούλιο -ή και ανασχηματισμούς.

Τέλος ο Κρόνος στον 8ο οίκο εκτός από την δυσκολία στις εισπράξεις από επιδοτήσεις ή δάνεια έχει σημαντική σύνδεση με το ενδιαφέρον της υγείας του «γερασμένου» πληθυσμού της χώρας καθώς και την αυξημένη θνησιμότητα της λεγόμενης «τρίτης» ηλικίας.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα