ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2021 – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ASTROTEAM GUEST
27/11/2020

Πρόλογος

Το 2021, και με τη μετατόπιση του άξονα των δεσμών από τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, -ενός άξονα που έχει να κάνει με θέματα εξουσίας, οικογένειας, status, καριέρας-, στον άξονα Διδύμων–Τοξότη,-  έναν άξονα που αφορά σε θέματα πιο πρακτικά, αλλά και την ιδεολογία, τη θρησκεία, την φιλοσοφία-, πλέον ζούμε τις επιπτώσεις των βαθιών αλλαγών που έγιναν την τελευταία χρόνια. Θα το δούμε από τον τρόπο που ταξιδεύουμε στη γη μέχρι τον τρόπο που μιλάμε στο γείτονά μας.

Όπως έχει πει ο αστρολόγος Χρήστος Παίζης, το ζητούμενο, “το δέον σε αυτόν τον άξονα είναι η ενότητα στην ποικιλία. Τελικό αίτημα αυτών των δεσμών είναι η επίγνωση του ψηφιδωτού. Όπως στο ψηφιδωτό, κάθε ψηφίδα όσο ασήμαντη και αν είναι αυτή καθ’ εαυτή, παίζει καθοριστικό ρόλο για την τελική εμφάνιση, έτσι και κάθε γνώση έχει αξία ως μέρος της συνολικής αλήθειας. Ο Σοφός αυτών των δεσμών βρίσκει το ενωτικό στοιχείο πίσω από όλες τις διαφορές…”.

Καθώς οι Παρθένοι ανήκουν στο μεταβλητό σταυρό, γενικά, έχουν την ικανότητα να μεταλλάσσονται πιο εύκολα, να αντιλαμβάνονται τις επιταγές της εποχής, να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας. Πάντα με κριτική ή και επικριτική διάθεση, γίνονται το γρανάζι της καθημερινότητας και με οξυμένη την αντίληψη πάντα καταφέρνουν να έχουν αποτέλεσμα, με λιγότερες φθορές.

1η Έκλειψη, 26 Μαίου 2021

Για τους Παρθένους, η πρώτη έκλειψη της χρονιάς έχει να κάνει με θέματα επαγγελματικά, καριέρα, αλλά και γονείς και το σπίτι. Πάντα απωλεστικές και αποκαλυπτικές οι πανσέληνοι, όπως αυτή φυσικά, θα επηρεάσει και τα παρθενάκια…!

Θα εκδηλωθεί επιθυμία για ανάληψη δράσης και πρωτοβουλίας, που μπορεί να επιφέρει ένταση, εκνευρισμό, φανατισμό, ή και αποτυχία. Και ο Κρόνος ίσως ταλαιπωρήσει προκαλώντας στενότητα, αναστολές, δυσκολίες, ατυχίες ή θέματα υγείας!

Ωστόσο, ο Δίας κάνει αυλαία στα ψάρια και από απέναντι θα επηρεάζει θετικά, έως και super θετικά, έναν έναν τους εκπροσώπους του ζωδίου. Αυτό το γεγονός, όχι μόνο θα μαλακώσει την επίδραση των εκλείψεων, αλλά θα φέρει εύνοια και τύχη σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

2η Έκλειψη, 10 Ιουνίου 2021

Η δεύτερη έκλειψη και νέα Σελήνη για τους Παρθένους, ιδιαίτερα του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου, έχει να κάνει πάλι με τα θέματα καριέρας, εργασίας, γονιών, οικογένειας, ενώ του τρίτου δεκαήμερου περισσότερο με συγγενείς, αδέρφια, σχολεία, μετακινήσεις, οχήματα, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πτυχία.

Εύνοια σε θέματα υγείας, εξαπάτηση και “θολούρα” σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών!

Αυτήν τη  περίοδο θα εκδηλωθούν γεγονότα  με ένταση, μπορεί να ξεκινάνε από κακές σκέψεις, ένα αίσθημα μελαγχολίας, και να κλιμακωθούν με πιο “αγωνιστικό πνεύμα”,  σε διαμάχες, βία, χωρισμούς.

3η Έκλειψη, 19 Νοεμβρίου 2021

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου θα απασχολήσει τους Παρθένους σε θέματα αδερφών, συγγενών, εμπορίου, συνδιαλλαγών, κοντινών και μακρινών ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εκκλησίας.

Ο Δίας θα εκτονώσει θετικά τις δυνάμεις της έκλειψης. Η όψη τριγώνου Ερμή Ποσειδώνα μπορεί μεν να βοηθήσει μεταφυσικά, θρησκευτικά, από την άλλη μπορεί να στρεβλώσει την καθημερινότητα των οργανωμένων και πρακτικών Παρθένων, τους κάνει να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα και τους κουράσει, -ειδικά του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου.

Προσοχή για ατυχήματα, αιχμηρά αντικείμενα, νεύρα, διαφωνίες, ταχύτητα στις μετακινήσεις, με το μεταφορικό μέσο και γενικά ψυχραιμία! Έκλειψη είναι, θα περάσει!

4η Έκλειψη, 4 Δεκεμβρίου 2021

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς έχει πιο δυνατή ενέργεια και δεικνύει και το πλανητικό σκηνικό που ετοιμάζεται να μεταφερθεί από τον άξονα  Διδύμων–Τοξότη στον άξονα Ταύρου–Σκορπιού.

Για τους παρθένους αυτή η ολική έκλειψη σελήνης θα μιλήσει για το παρελθόν, την οικογένεια, την κατοικία, τους γονείς.

Από τη μία θα δούμε τη φαντασία και το όραμα να κυριαρχούν, που μπορεί να φθάσουν και σε σημείο παθητικότητας και φυγής από την πραγματικότητα, και από την άλλη, ο Άρης με το Δία θα στείλουν κάλεσμα για δράση, αντίδραση, επανάσταση.

Οικονομικά η Αφροδίτη θα βοηθήσει τους Παρθένους την περίοδο Νοεμβρίου–Δεκεμβρίου, ίσως προκαλέσει ξαφνικά γυρίσματα τύχης στα οικονομικά ή να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Με το τέλος του ’21 περιμένουμε την είσοδο του Δία και την εγκατάσταση του στους Ιχθύες, και από εκεί να βοηθήσει στην πραγματοποίηση των ευχών  όλων των Παρθένων!

Από την Δήμητρα Νατσιούλη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα