ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΜΑΣ από 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου

ASTROTEAM GUEST
29/03/2021

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ
Σελήνη στο Ζυγό σε ευνοϊκή όψη με το το Δία, επιμένει να “μιλάει” για σχέσεις, συντροφικότητα με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ τους. Ο Πλούτωνας στη διάρκεια της ημέρας θα φέρει εσωτερική αναστάτωση και εγωισμούς.

ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
Σελήνη στο Σκορπιό, θαμμένα συναισθήματα που εκφράζονται με εκρηκτικό και απρόοπτο τρόπο. Ο Κρόνος από την άλλη έρχεται να βάλει όρια και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
Σήμερα λέμε “όχι” στις καταχρήσεις και στις  σπατάλες με τη συμμετοχή του Δία. Τα συναισθήματα υπερτερούν έναντι της λογικής.

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ξεκινάει ο μήνας με όμορφες όψεις της Σελήνης από το αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το Κριό. Μια όμορφη ατμόσφαιρα αναδύεται ανάμεσά μας, νιώθουμε ότι μας συνδέουν πολλά κοινά, ,όμορφες οικογενειακές στιγμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η Σελήνη ενώ κρατά τις προηγούμενες όψεις της από το ζώδιο του Τοξότη, κάπου εκεί θα κάνει μια αντίθεση με τον Άρη και θα πρέπει να προσέχουμε τα νεύρα, τις εντάσεις και τις αντιπάθειες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύμπνοια με τον Ουρανό, έκφραση συναισθημάτων χωρίς φόβο για τα σχόλια των άλλων. Ανάγκη για σχέσεις που να μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλής και ελεύθεροι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η ανάγκη μας να πάρουμε και να δώσουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή.

Από την Μαριάννα Κορδώνη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα