ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13/3 ΕΩΣ 19/3

ASTROTEAM GUEST
12/03/2021
  • Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την Νέα Σελήνη το Σάββατο 13/03 στην 23η μοίρα των Ιχθύων με την συμμετοχή του Ποσειδώνα. Φαινομενικά δείχνει ρομαντική και αγαπησιάρα, όμως παραπλανεί, και ρίχνει λάδι στην φωτιά καθώς ενεργοποιεί παλαιότερες εκλείψεις και πυροδοτεί τον Ουρανό και τον Κρόνο που κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους στο ουράνιο σκηνικό.
  • Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και θα εκτοξευτούν οι ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και οι εξαπατήσεις….
  • 16 Μαρτίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, θα υπάρχει δυσκολία να αντιμετωπίσουμε τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και η χαοτική σκέψη θα κυριαρχεί. Όμως θα αυξηθεί η διαίσθηση και η φαντασία, γόνιμη περίοδος για καλλιτέχνες.

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα να μάχεστε. Έχετε ευκαιρίες και ευκολίες που σας βοηθούν να υλοποιείτε τους στόχους σας. Θα αισθανθείτε την ανάγκη όμως να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να καταπιαστείτε με την ψυχολογική σας κατάσταση, την αυτογνωσία σας. Καλή περίοδος να αρχίσετε ψυχοθεραπεία. Θα γίνετε λίγο νωχελικοί, αφήστε το να συμβεί και αποσυρθείτε να ξεκουραστείτε. Οικονομικά μην κάνετε σημαντικά ανοίγματα. Ευνοούνται μόνο τα κέρδη από ακίνητα. Αισθηματικά θα ζήσετε όμορφες στιγμές, αλλά να είστε συγκρατημένοι γιατί η αλήθεια μπορεί να είναι άλλη από αυτή που φαίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρχει συναισθηματική ένταση αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την αίσθηση ότι όλα σας φταίνε και θα θέλετε να επαναστατήσετε. Προσέξτε τα περιστατικά βίας είτε από εσάς, είτε από τους άλλους προς εσάς. Θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας, αλλά να έχετε προσοχή στην διαχείρισή τους γιατί υπάρχει περίπτωση εξόδων. Θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους σας και τους συλλογικούς χώρους που ανήκετε θα φέρει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη, αλλά θα ασχοληθείτε και με τους στόχους της ζωής σας. Οι ευθύνες στην καριέρα παραμένουν. Μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις αυτή την εβδομάδα γιατί η σκέψη σας δεν θα είναι καθαρή και θα οδηγηθείτε σε υπερβολές. Ίσως ασχοληθείτε με κρυφές ή παρασκηνιακές συναλλαγές. Πιθανόν να σας απασχολήσουν έρωτες πλατωνικοί ή απλά έρωτες. Προσοχή όμως στις αισθηματικές εξαπατήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Συνεχίζετε να είστε σαφώς σε περίοδο επέκτασης και έχετε και ευκολία για την υλοποίηση των στόχων σας. Αυτή την εβδομάδα όμως θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και στα θέματα της καριέρας αλλά και στα προσωπικά. Αφήστε αυτά που σας απασχολούν να τα λύσετε από την άλλη εβδομάδα γιατί είναι πιθανό να εξαπατηθείτε. Προσέξετε τις εξάρσεις σας γιατί μπορεί να γίνετε βίαιοι να προκαλέσετε ή να σας προκαλέσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Με την Νέα Σελήνη θα σας απασχολήσει η καριέρα και οι εξελίξεις ξεκινούν στον τομέα αυτό, καθώς και στις σχέσεις με άτομα που έχουν εξουσία. Νέα δεδομένα για εσάς στην κοινωνική σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας δημιουργηθούν ευκολίες και ευκαιρίες στην καριέρα σας αλλά και στον τρόπο που εισπράττετε χρήματα. Θα έχετε κάποιες ιδέες οι οποίες θα είναι πρωτοποριακές, μην τις παρακάμψετε γιατί θα σας φανούν χρήσιμες αργότερα. Είναι πιθανό ένα ερωτικό ζήτημα να σας αναστατώσει και θα αισθανθείτε ερωτευμένοι, μην αφεθείτε, ελέγξτε αν είναι αλήθεια ή είναι ψευδαίσθηση καθώς θα περνούν οι ημέρες. Με την Νέα Σελήνη θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με σπουδές, με πιστοποιήσεις, με φιλοσοφικές αναζητήσεις, με το εξωτερικό, καθώς και με νομικές υποθέσεις – σε όσους έχουν τέτοια ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε την αίσθηση ότι θα θέλετε να χαρείτε να διασκεδάσετε (δεν μπορείτε λόγω των συνθηκών) και αυτό θα σας φέρνει ένταση αλλά και θα σας κάνει λίγο φανατικούς ως προς αυτούς που σας στερούν την ελευθερία σας. Παρόλα αυτά η σχέση με τους αγαπημένους σας ευνοούνται. Θα περάσετε εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά σας. Αν περιμένετε κάποια έσοδα από ακίνητα αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να τα λάβετε. Προσοχή στα ερωτικά πάθη όσον αφορά την αυθεντικότητά τους. Η Νέα Σελήνη θα σας αναδείξει θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, με το κράτος, με κληρονομιές, αλλά θα φέρουν στην επιφάνεια και ανασφάλειες που μέχρι τώρα είχατε στην ζωή σας για να μπορέσετε να δουλέψετε με αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητα θα είναι απαιτητική για εσάς. Όμως θα είστε δυνατοί και θα γίνετε και αρκετά απαιτητικοί, κυρίως στον τομέα της καριέρας, πιθανότατα να έχετε διαμάχες. Προσέξτε μην έρθετε σε ρήξη με άτομα εξουσίας ή τους προϊστάμενους σας. Από το φιλικό σας περιβάλλον θα δεχτείτε βοήθεια που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητα. Χρειάζεται προσοχή και στον αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα. γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης και εξιδανίκευσης. Η Νέα Σελήνη θα αναδείξει τις συνεργασίες σας, τις σχέσεις με τους συνεργάτες την σχέση με τον σύντροφο, Νέοι κύκλοι ανοίγουν, να ελέγξετε όμως την αυθεντικότητά τους.

ΖΥΓΟΣ

Συνεχίζετε να είστε σε μια περίοδο υλοποίησης σχεδίων. Αυτή η εβδομάδα είναι η αρχή μιας περιόδου που θα οπλιστείτε με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με υπομονή και με αισθηματική σταθερότητα έτσι ώστε να αρχίζουν να παίρνουν μορφή οι επιθυμίες σας. Προσέξτε μην έρθετε σε ρήξη με φιλικά σας πρόσωπα γιατί στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε λίγα νεύρα και θα γίνετε κυκλοθυμικοί ,όμως θα είναι περαστικό. Ερωτεύεστε φυσικά όμως μετά τις 13 του μήνα ελέγξετε και διαχωρίστε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και την ρουτίνα σας, με τον χώρο εργασία σας πιθανόν κάτι νέο να ξεκινήσει στον τομέα αυτό, όπως και με την υγεία σας ή ακόμα επιλέξετε να αλλάξετε και διατροφικές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια εβδομάδα για εσάς που θα απαιτηθεί ψυχραιμία. Θα αισθάνεστε πιεσμένοι γιατί θα θέλετε να προχωρήσετε και αυτό δεν θα συμβαίνει, ή προσπαθείτε και δεν έχετε τις απολαβές που θέλετε, ή χρειάζεστε και γι’ αυτό θα έχετε συναισθηματική ένταση και εκρήξεις. Πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες στην πατρική οικογένεια. Προσοχή στις σχέσεις με τους γονείς,  όπως και στην κοινωνική σας συμπεριφορά. Θα θελήσετε να φλερτάρετε να ερωτευτείτε, ίσως βγουν στο προσκήνιο έρωτες, πλατωνικοί έρωτες ή ειδυλλιακοί, θα γίνετε ευαίσθητοι και θα είστε ευάλωτοι για να περιπλανηθείτε. Ό,τι κι αν βιώσετε ζήστε την στιγμή αλλά ελέγξτε την αυθεντικότητά της γιατί μπορεί να εξιδανικεύσετε και να περιπλανηθείτε. Με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια θα φλερτάρετε, θα κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα προσέξετε μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα σε σχέση με την πατρική σας οικογένεια ή για συμφέροντά σας μέσα από αυτή, καθώς και την σχέση σας με τους γονείς. Πιθανόν να υπάρχει νευρικότητα και διαμάχες με το περιβάλλον. Όμως θέματα που αφορούν οικονομικά από τρίτους όπως τράπεζες, κράτος, κληρονομιές, ευνοούνται και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Αν σας απασχολούν σπουδές, πιστοποιήσεις, σχέσεις με το εξωτερικό ή δουλεία μέσω διαδικτύου, υπάρχει εύνοια και θα ικανοποιηθούν τα ζητούμενα σας. Η Νέα Σελήνη ανοίγει νέα δεδομένα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια και με την περιουσία που προέρχεται από αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Και αυτή την εβδομάδα συνεχίζετε να κάνετε προσπάθειες για τα οικονομικά σας, οι οποίες θα είναι υπέρ σας αργά αλλά σταθερά. Έστω και αν έχετε μια μικρή ανασφάλεια για το αν θα τα καταφέρετε, αυτή εξαφανίζεται, είστε δυνατοί και μάχεστε στην καθημερινότητα κερδοφόρα. Ίσως να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να σκεφτείτε με σαφήνεια και έχετε χαοτική σκέψη, αφήστε το μετά το σαββατοκύριακο, θα επανέλθετε. Ένα νέο ή μία συγκυρία από τις συνεργασίες σας, από τους συνεργάτες σας ή ακόμα και από τον σύντροφό σας, που έχουν όμως οικονομικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Πιθανόν να φλερτάρετε και να νομίζετε ότι γνωρίσατε τον έρωτα της ζωή σας. Να το ζήσετε αλλά τσεκάρετε αν είναι αληθινό και δεν έχετε παρασυρθεί. Με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με την μάθηση, ίσως αρχίσετε κάποια σεμινάρια. Θα αναθερμανθούν οι σχέσεις με τα αδέρφια και είναι πιθανό να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο, ίσως πάρετε την απόφαση να το αλλάξετε ή να το επισκευάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επεκτατική περίοδος σαφώς συνεχίζεται για εσάς. Ταυτόχρονα όμως απαιτείται προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Στα μέσα τις εβδομάδας θα υπάρχει μια συναισθηματική ένταση και ίσως θελήσετε να ξεσπάσετε στο χώρο εργασίας, ή στον δρόμο που περπατάτε, αν κάποιος σας δώσει αφορμή. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί γιατί αυτή η αίσθηση θα είναι περαστική. Οικονομικά παρόλο που θα βρείτε σιγά σιγά νέους τρόπους εισοδήματος και κάτι νέο ξεκινά σε αυτό τον τομέα, αυτές τις ημέρες μην κάνετε κάτι επεκτατικό. Ο έρωτας στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με προοπτική να κατακτήσετε αυτό που τόσο ποθείτε, και ένα ερωτικό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Προσέξτε όμως μην γίνετε πολύ ευάλωτοι και έτοιμοι να τα δώσετε όλα άνευ όρων, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε και να παραιτηθείτε. Η Νέα Σελήνη εστιάζεται στα οικονομικά σας, κάτι νέο θα ανοιχτεί για εσάς σε αυτό τον τομέα που θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς, αλλά και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την κάλυψη και των ψυχικών αλλά και των υλικών αναγκών.

ΙΧΘΕΙΣ

H Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα. Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος για εσάς. Είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για ό,τι νέο θέλετε να ξεκινήσετε που αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη. Θα είστε ήρεμοι ψυχολογικά αν και θα χρειαστεί να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν στο πατρικό οικογενειακό περιβάλλον. Όποιες δυσαρμονίες αντιμετωπίζετε, να γνωρίζετε ότι έχετε κρυφή προστασία όποτε προχωρήστε αισιόδοξα. Θα είστε όμορφοι ελκυστικοί, ερωτεύσιμοι, θα ζήστε όμορφες ερωτικές στιγμές, όμως να ελέγξετε την αυθεντικότητα τους γιατί όλα θα είναι ειδυλλιακά αλλά η παραπλάνηση και η εξιδανίκευση είναι πιθανή. Να φροντίσετε να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και των πράξεων σας.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα