ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: 2021: 4/3 – 23/4

ASTROTEAM GUEST
27/02/2021

Ο Άρης θα εγκαταλείψει τον Ταύρο μία θέση που μας μπλόκαρε την δράση και θα μπει στον επικοινωνιακούς ΔΙΔΥΜΟΥΣ στις 4 Μαρτίου όπου θα παραμείνει μέχρι 23/4. Η ενέργεια και οι πληροφορίες θα ρέουν ταχύτατα και ο πλανήτης της δράσης σε ζώδιο του Αέρα και στο σπίτι του Ερμή θα ευνοήσει το ηλεκτρονικό εμπόριο, την οργάνωση εκδηλώσεων και αλληλεπίδρασης των ανθρώπων μέσω internet όπως η τηλεεκπαίδευση, το τηλεμάρκετινγκ κ.α. Περισσότερες ειδήσεις θα ρέουν ευκολότερα προς εμάς και θα χρησιμοποιούμε τον λόγο και την γραφή πολύ πιο αποτελεσματικά σαν εργαλείο για να πείσουμε τους άλλους. Πολύ καλή περίοδος για συγγραφείς, δημοσιογράφους, διδασκαλία και παραγωγή νοητικού έργου και επιστήμονες του Διαδικτύου και της Πληροφορικής ειδικά όταν θα σχηματίζει ο Άρης τρίγωνα με Κρόνο και Δία στον Υδροχόο και σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Δίδυμο. Αυτό το διάστημα θα γίνουν και νέες ανακαλύψεις και εφευρέσεις που θα μάθουμε στο προσεχές μέλλον καθώς και συνεργασίες μεταξύ επιστημονικών ομάδων και ανταλλαγή πληροφορίας μεταξύ τους. Επίσης θα ανοίξουν και θα αρχίσουν να λειτουργούν τα σχολεία και πάλι και οι επιχειρήσεις σε άλλα κράτη ενώ στην Ελλάδα αναμένεται ένα αντίστοιχο προσωρινό άνοιγμα μετά τις 25 Μαρτίου. Πιθανώς να ανακοινωθούν εκλογές και η δημιουργία νέου κόμματος στην Ελλάδα μέχρι 23/4.

Ο Άρης στους Διδύμους θα ευνοήσει για όλα τα παραπάνω τα ζώδια του Αέρα: ΖΥΓΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ αλλά και της Φωτιάς: ΚΡΙΟΥΣ και ΛΕΟΝΤΕΣ. Θα κινητοποιήσει με ένταση και στρες τους ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ και θα φέρει επιθέσεις λεκτικές και επικοινωνιακές από τρίτους στους ΤΟΞΟΤΕΣ. Θα αφυπνίσει και θα κινητοποιήσει προσωπικά και επιχειρηματικά τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ.

ΕΥΝΟΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ λόγω όψεων του ΑΡΗ στον ΔΙΔΥΜΟ:

α) 13/3 -22/3
Ευνοϊκές ημερομηνίες για ενάρξεις επιχειρηματικές, συνεργασίες στο internet, μεγάλα κατασκευαστικά έργα που έχουν όμως μελετηθεί με σοβαρότητα, αλλά και συνεργασίες και επικοινωνία μεταξύ πολιτικών και κοινωνικών ομάδων. Εδώ μπορεί να ανακοινωθούν και νέες θεραπείες ή φάρμακα για τον COVID καθώς και εφευρέσεις για νέες τεχνολογίες της ψηφιακής εποχής.

β) 10/4 – 17/4
Ευνοϊκές ημερομηνίες και πάλι για επιχειρηματικές ενάρξεις και μεγάλα εγχειρήματα μέσω internet, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και επιστημονικές εφευρέσεις, αλλά και για ενάρξεις συνεργασιών και «γάμων» μεταξύ κομμάτων στον χώρο της πολιτικής. Ευνοϊκό διάστημα και για αρραβώνες και γάμους ζευγαριών.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ λόγω όψεων του ΑΡΗ στον ΔΙΔΥΜΟ:

α) Ανάμεσα στις παραπάνω ευνοϊκές ημέρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά για τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ για απώλειες, συνειδητοποιήσεις, αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα λόγω ενεργοποιήσεων παλαιών εκλείψεων του 2020 από τον ΑΡΗ τα ακόλουθα διαστήματα:

  1. 16/3 – 20/3 το Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ των παραπάνω μεταβλητών ζωδίων και ωροσκόπων.
  2. 27/3 – 31/3 το Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ των παραπάνω μεταβλητών ζωδίων και ωροσκόπων.
  3. 10/4 – 14/4 οι 5 πρώτες ημέρες ή μοίρες αντίστοιχα του Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ των παραπάνω ζωδίων και ωροσκόπων.

β) 2/4 – 9/4
Για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ αλλά ιδιαίτερα για τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ του τέλους του Β Δεκαήμερου και των δύο πρώτων ημερών του Γ Δεκαήμερου χρειάζεται προσοχή η παραπάνω εβδομάδα για εξαπατήσεις, χαοτική δράση, εξασθένηση σωματική και πνευματική (καταθλίψεις, κρίσεις πανικού κλπ), ιώσεις και μολύνσεις των γεννητικών οργάνων και λήψη λανθασμένης ιατρικής αγωγής και φαρμάκων, ζημιά από εμβόλια και αλλεργίες, λόγω τετραγώνου ΑΡΗ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα