Άρης στον Ταύρο

ASTROTEAM GUEST
17/01/2021

‘’Εγώ’’, Θέληση, Δράση, Δύναμη, Ενστικτώδης επιβίωση, πρωτοβουλία –πρωτοπορία, παρόρμηση, ενεργητικότητα, λίμπιντο, σεξουαλικότητα, θάρρος, δειλία, θυμός, εντάσεις. Προκλήσεις,  αντιδραστικότητα, Βία… Όλα αυτά και άλλα τόσα του αναλογούν και κρατά τα ινία σε αυτά ο ολοκόκκινος από Φωτιά, πλανήτης του πολέμου Άρης που έχει καθίσει από τον περασμένο Ιούλιο στην Κυβέρνηση του στον Κριό, και έχει έρθει αντιμέτωπος με τους Μεγάλους Καρμικούς, Κρόνο, Δία, Πλούτωνα, αναταράζοντας και οριοθετώντας την Δράση όλων, με το επίκεντρο τα παρορμητικά, Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους που καλούνταν, ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη να στραφούν εσωτερικά, ανασκοπώντας λάθη σε πράξεις και συμπεριφορές και καταστρώνοντας ένα νέο ‘’στρατηγικό’’ σχέδιο δράσης, με τα ‘’εγώ’’ και τα ‘’θέλω’’ ή ακόμα καλύτερα, τα χρειάζομαι των απέναντι να συμπεριλαμβάνονται και αυτά, σε κάθε νέα αρχή του.

Έξι ολόκληρους μήνες στερήθηκε δράση για να μπορέσει να δράσει το μυαλό πριν από τα πόδια, με την φυσική σωματική απόδοση, δύναμη και σθένος να γίνονται σημαντικά για το σχέδιο του αυτό. Είχε ενεργή συμμετοχή στις εκλείψεις που με τους Μεγάλους Χρονοκράτορες, έγινε πυροκροτητής και έφερε μαχαιριές και χωρισμούς, ακαταλόγιστη βία λόγο συσσώρευσης θυμού και της οριοθετημένης ‘’εγωιστικής’’ στάσης. Το ανοσοποιητικό γέμισε από απερίσκεπτες τοξίνες με τις φλεγμονές, τους πυρετούς, πονοκεφάλους (στην καλύτερη να έχουν την τιμητική τους). Μα μέσα από όλες τις δύσκολες του συμπληγάδες του δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξει και να αποδείξει όχι απλά τον ‘’ανδρισμό ‘’ του, μα την Ανδρεία του.

Μα δεν αντέχει άλλο την πίεση και τις εντάσεις και από τις 6/1 εγκαταλείπει το σπίτι του για να φιλοξενηθεί μέχρι και τις 3/3 στους Ταύρους που θα αποκτήσει, μα και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει χαρίσματα γήινα όπως είναι η σταθερότητα και η υπομονή. Το ζώδιο του Ταύρου, δεν του ταιριάζει καθόλου. Σε αυτό γίνεται αργός και χρειάζεται να εξασφαλιστεί πριν από την δράση του, και όταν θα δράσει θα το κάνει στοχοποιημένα, με πείσμα, μέχρι και την ολοκλήρωση της. Ο Ταύρος τον πριμοδοτεί με την υπομονή, με άπλετο πείσμα αλλά και με ξεροκεφαλιά, ζήλια, και αργοπορία για κάτι το οποίο θα κριθεί από την πρώτη στιγμή αφού του έχει καρτέρι ο Κρόνος από το ανθρωπιστικό μα παγωμένο ζώδιο του Υδροχόου, που θα ζητήσει την σωστά δομημένη σταθερή δράση, χωρίς την επιβολή θέλησης στους άλλους. Τα οικονομικά και οι ασφάλειες (υλικές και συναισθηματικές) είναι θέματα που θα τον αφορούν ιδιαίτερα και ο Κύριος του Κάρμα θα παραμονεύει, εάν η δράση του είναι δίκαια προς όλους. Ο Κύριος του Κάρμα θα υπερνικήσει και θα βάλει εμπόδια σε εγωιστικές δράσεις μα και θα φέρει την διχοτόμηση σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν γερά θεμέλια. Στα πλοκάμια Δία –Κρόνου θα καλεστεί στην συνειδητοποίηση κοινών στόχων και να αποκτήσει την αίσθηση του καθήκοντος, ενώ θα χρειαστεί να δώσει μάχες ενάντια στην αδράνεια, για τα κεκτημένα και τις ασφάλειες του. Έχοντας έλλειψη από αντοχές και ανοχές θα πυροδοτηθεί η τάση της επιβολής και του εκβιασμού για αλλαγές σε συμπεριφορές και συνθήκες της ζωής, με την 11/1 να είναι μια μέρα άκρος επικίνδυνη.* (Ο Ερμής είναι και αυτός ανάμεσα στους Μεγάλους).

Το κράτημα του θα είναι η Αφροδίτη που σε λίγες μέρες περνά και αυτή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, γίνεται αυστηρή και καριερίστας μα βοηθά τον φιλοξενούμενο της στα σχέδια του, με το ρητό : ~Μέσα από τον πόλεμο αναθερμαίνεται και αναγεννάται ο Έρωτας ~, να εντυπωσιάζει στην πορεία!

Η διέλευση του από τον Ταύρο θα επηρεάσει πρωτίστως Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, που θα παρακινηθούν από ξεκαθαρίσματα και Νέα Στάση Ζωής και θα πριμοδοτηθούν με νέες αρχές, έρωτες, οικονομικά και επαγγελματικά ωφελούνται οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

—Ευκαιρίες θα έχουν Καρκίνοι και Ιχθύες.

Από τη Λυδία Ψαρά

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα