ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 2021, 23/4 – 11/6

ASTROTEAM GUEST
16/04/2021

Ο Άρης θα εγκαταλείψει τον Δίδυμο όπου μας πρόσφερε φουλ πληροφορία και επικοινωνία και θα μπει στον συναισθηματία ΚΑΡΚΙΝΟ στις 23 Απριλίου όπου θα παραμείνει μέχρι 11 Ιουνίου.

Στον υδάτινο Καρκίνο ο θεός της δράσης και του πολέμου νοιώθει άβολα σαν να πνίγεται και βγάζει έναν αλλοπρόσαλλο εαυτό. Η φωτιά του σβήνεται από το συναίσθημα, η έντασή του συσσωρεύεται υπόγεια και ξεσπάει άκομψα σε στιγμές πίεσης και άγχους. Θα γίνουμε πιο ευαίσθητοι στις αντιδράσεις μας τότε, πιο παρορμητικοί και θα φρενάρει η δράση μας αρκετά και κυρίως μέχρι 4 Μάη καθόσον ο Ερμής μέχρι τότε θα βρίσκεται στον νωχελικό και αισθησιακό Ταύρο μαζί με την Αφροδίτη. Ο Άρης στον Καρκίνο θα μας κάνει να ασχοληθούμε με το σπίτι και την οικογένεια και θα μας φέρει μνήμες και νοσταλγία από ένα παρελθόν εγγύτητας και αγκαλιάς που αναπολούμε ιδιαίτερα τώρα που ζούμε τους εγκλεισμούς και την «κοινωνική απομάκρυνση-απόσταση». Θα μας βάλει έτσι στο Πασχαλιάτικο κλίμα και θα μας κάνει να θέλουμε να βρεθούμε σε οικεία οικογενειακή ατμόσφαιρα σε αγαπημένους τόπους της Πατρίδας μας και της παιδικής μας ηλικίας.

Θα κινητοποιήσει με ένταση όλα τα ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ ζώδια, θα ξυπνήσει τους Καρκίνους από την χειμωνιάτικη νωχέλεια, θα φέρει οικογενειακές εντάσεις και γεγονότα από τρίτους στους Αιγόκερους και θα στρεσάρει ψυχικά τους Ζυγούς και τους Κριούς. Θα ευνοήσει όμως τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες να μοιραστούν συναισθήματα με αγαπημένους ανθρώπους και να επιλύσουν θέματα οικογενειακά καθώς επίσης θα ευνοήσει και Ταύρους και Παρθένους σαν ζώδια της Γης.

ΕΥΝΟΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΗ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

9/5 – 13/5 Εξάγωνο Άρη με Ουρανό στον Ταύρο:
Ευκαιρία για ενασχόληση με σπίτι, οικογένεια, διακόσμηση σπιτιού και ευκαιρίες για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με διατροφή, εστίαση, ή ακίνητα.

24/5 – 2/6 Τρίγωνο Άρη με Ποσειδώνα στους Ιχθύες:
Απαλύνει κάπως τις εντάσεις των εκλείψεων Μαΐου και Ιουνίου τότε. Ευνοϊκές μέρες για ενασχόληση με τέχνη (χορό, μουσική, ζωγραφική, εκθέσεις, θέατρο) και για καλλιτέχνες γενικά, για οικογενειακές συγκεντρώσεις και επανενώσεις, για θεραπείες, προσευχή, διαλογισμό και πνευματική δημιουργία που απαιτεί οραματισμό και φαντασία, αλλά και για ταξίδια και επαφή με το υγρό στοιχείο.

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΗ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

23/4 – 27/4 και 14/6 – 16/6, σε μισό τετράγωνο με Ερμή:
Προσοχή σε εντάσεις στα λόγια, σε καυγάδες και ατυχήματα με μεταφορικά μέσα. Ιδιαίτερη προσοχή από 23/4 έως 27/4 για τους ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥΣ (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) γεννημένους τις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους λόγω της ενεργοποίησης της περσινής Ηλιακής έκλειψης 21/6. Επανέρχονται παλιά θέματα και προβλήματα επικοινωνίας στις σχέσεις σας.

9/5 – 13/5, Τετράγωνο με Χείρωνα:
Προσοχή σε ατυχήματα, τραυματισμούς, εσωτερικό και κρυφό θυμό από παλιά ψυχικά τραύματα, επιθέσεις από τρίτους και ενδο-οικογενειακούς καυγάδες.

25/5 -7/6, Αντίθεση με Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ενεργοποίηση της περσινής συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα. Όψη βίας και έντασης:
Προσοχή σε εντάσεις εσωτερικές, έμμονες ιδέες και ακρότητες, επιθετικές βίαιες και χειριστικές συμπεριφορές, επιθέσεις από τρίτους, συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, φανατισμό και παιχνίδια δύναμης και επιβολής θέλησης γενικώς. Η αντίθεση Άρη στον Καρκίνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει πιθανώς και στοχοποίηση της οικογένειας και της πατρίδας από κέντρα εξουσίας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται και πρέπει να προσέχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Γ Δεκαήμερου.

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα