ΑΡΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ 23/02 – Γόνιμη Φαντασία!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
21/02/2022

Από τις 19 -26/02 ο πλανήτης της δράσης, από το ζώδιο του Αιγόκερω, συνεργάζεται ευχάριστα με τον ονειρικό Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να εκπληρώσεις το όνειρό σου με θάρρος και με μεθοδευμένες κινήσεις.

Ένα διάστημα πολύ καλό και γόνιμο από φαντασία και διαίσθηση, που θα σε βοηθήσει να δράσεις για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση. Επίσης, ένα πολύ καλό διάστημα να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις και να ασχοληθείς με κάτι που σε ηρεμεί και σε ευχαριστεί, είτε με τη μουσική είτε με την τέχνη γενικότερα. Όμως είναι και ένα διάστημα που θα νιώσεις πιο ευάλωτος και πιο ευαίσθητος προς τους άλλους, προσφέροντας τη βοήθειά σου σε κοντινά σου άτομα ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η όψη ευνοεί τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 19η – 24 η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα