Αποκαλυπτική πανσέληνος 27 Φεβρουαρίου 2021

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
22/02/2021

Η πανσέληνος αυτή θα είναι αποκαλυπτική και απελευθερωτική. Ευνοούνται οι αποκαλύψεις σε θέματα που «σέρνονται» από το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και σπάνε αγκυλώσεις που μας καταπιέζουν και απελευθερώνονται τα συναισθήματα για να πάρουν μορφή και να περάσουν στην πράξη. Θα βρούμε τρόπους να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που θέλουμε, χωρίς να χρειαστεί να έρθουμε σε ρήξεις. Θα μας αποκαλυφθούν τρόποι να εκμεταλλευτούμε χαραμάδες ελευθερίας σε μέγιστο βαθμό και εντέλει να έχουμε αποτελέσματα μεγαλύτερα από αυτά που μπορούσαμε να φανταστούμε. Θα φωτιστούν οι πληροφορίες και η ενημέρωση. Η διάδοση τους θα διευκολυνθεί και θα επιβληθούν στην θεωρητική γνώση που δεν λαμβάνει υπόψιν της την πραγματική ζωή. Αυτό θα δώσει ευκαιρίες για περισσότερες μετακινήσεις και ευχάριστες συναντήσεις. Οι εξελίξεις θα αφορούν στον τομέα που συμβαίνει η πανσέληνος για το κάθε ζώδιο. Αλλά όλα τα ζώδια θα νιώσουν να ρέει πιο ελεύθερα η ενέργεια και να εκπληρώνονται ανάγκες και επιθυμίες που γεννήθηκαν είκοσι μέρες πριν. Επίσης κενά ενημέρωσης η ερωτηματικά που προέκυψαν εκείνο το διάστημα θα καλυφθούν από την ροή πληροφοριών που θα έχουν χαρακτήρα σποράς. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή το επόμενο διάστημα και θα καταλάβουμε σιγά σιγά τη σημασία των τωρινών γεγονότων.

Κριός

Πρόσφατες συνήθειες που παγιώνονται, η νέες συνθήκες σε θέματα εργασίας και υγείας που σχετίζονται με τον ψυχισμό σας, σας οδηγούν σε προσαρμογές στην οικονομική σας διαχείριση. Φίλοι και κοινές δραστηριότητες αρχίζουν να επανέρχονται. Πιθανές παρεξηγήσεις αποκαθίστανται, ενώ εσείς επαναπροσδιορίζετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας με τα νέα δεδομένα.

Ταύρος

Σας αποκαλύπτονται τρόποι να χαρείτε απολαύσεις που σας έχουν λείψει και να ζήσετε σαν παιδί. Η διασκέδαση η δημιουργία και ο έρωτας θα γίνουν πιο προσιτά, και θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές που θα απελευθερώσουν την συμπεριφορά την εμφάνιση σας. Μπορεί σε αυτά να σας παρακινεί ένας νέος φίλος η μια νέα δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά, προσαρμόζετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις έτσι ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε με λιγότερη πίεση.

Δίδυμος

Γίνονται ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια και μάλιστα μπορεί να είναι με θετικό πρόσημο. Πρόκειται για αλλαγές που δρομολογούνται τώρα αλλά θέλατε να κάνετε από πριν. Αυτές οι αλλαγές θα νιώσετε να ελαφρύνουν τον ψυχισμό σας και θα προωθήσουν τους στόχους σας σε σχέση με τα επαγγελματικά και την δημόσια εικόνα σας. Επίσης θα υιοθετήσετε πιο ασφαλείς πεποιθήσεις σε σχέση με τον μελλοντικό προγραμματισμό σας για να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον.

Καρκίνος

Οι πρόσφατες αλλαγές στην ρουτίνα σας και οι πληροφορίες που πήρατε σας κάνουν να αλλάξετε τις απόψεις που ήταν παγιωμένες μέσα σας. Οι πεποιθήσεις σας για την ζωή και τις προτεραιότητες της μεταβάλλονται και αυτό σας φέρνει σε επαφή με νέους κύκλους ανθρώπων και πιθανό να αποφασίζετε να περάσετε σε νέες δράσεις. Επίσης βρίσκετε τρόπους να προωθήσετε φορολογικά η κληρονομικά θέματα και να ξεπεράσετε εμπόδια που σας καθυστερούσαν, ξεκαθαρίζοντας τα οικονομικά σας σε ότι σχετίζονται με τρίτους.

Λέων

Αποφασίζετε αλλαγές στα οικονομικά σας με σκοπό να σας μένουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη. Ίσως διατηρείτε κόστη για ανάγκες που δεν έχετε πια και πρέπει να βρείτε τρόπους να καλύψετε τις νέες. Οι οφειλές από και προς άλλους ξεκαθαρίζονται και θα χρηματοδοτήσετε τα νέα σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά οι ανατροπές στην εξέλιξη της καριέρας σας και τα απρόοπτα άφησαν κάποια κενά στην επικοινωνία στις αρχές Φεβρουαρίου τα οποία τώρα μπορείτε να καλύψετε και να λύσετε πιθανές παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Αναπροσαρμόζετε τις σχέσεις με σύντροφο και συνεργάτες και μεταβάλετε την συμπεριφορά σας βελτιώνοντας το κλίμα μεταξύ σας. Αυτό θα φέρει περισσότερη φροντίδα και ενδιαφέρον από τους άλλους. Εκκρεμότητες στην εργασία και παρεξηγήσεις με συναδέλφους που προέκυψαν το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου μπορείτε τώρα να τις αποκαταστήσετε. Αν σας προβλημάτισαν ασυνήθιστα συμπτώματα χωρίς ξεκάθαρο λόγο, μπορείτε να πάρετε μια πιο καθησυχαστική γνώμη τώρα.

Ζυγός

Φωτίζεται η ψυχολογία σας και η επιρροή που ασκεί σε αυτή, η εργασία και οι ευθύνες της. Καταλαβαίνετε πως πρέπει να περιορίσετε το άγχος από τον τρόπο ζωής σας γιατί συνδέεται με στον ψυχισμό σας και την υγεία σας. Μπορεί να βρείτε λύσεις σε ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετωπίζατε. Το καλό είναι πως το παιχνίδι η χαρά και ο έρωτας σας ζωντανεύουν. Κάποια φλερτ γίνονται πιο ξεκάθαρα για τους ελεύθερους, ενώ όσοι έχετε παιδιά απολαμβάνετε κάποιες επιτυχίες και χαρές τους.

Σκορπιός

Ανακαλύπτετε τρόπους να χαρείτε κάποιες απολαύσεις που σας έχουν λείψει συμμετέχοντας σε κοινές δραστηριότητες. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ερωτικές αποκαλύψεις μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες σας πιέζουν σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Οργανώνετε ένα πρόγραμμα για να διεκπεραιώσετε δουλειές και διαδικασίες (συμβόλαια, λογαριασμοί, ιδιοκτησιακές υποχρεώσεις, σχέσεις με συγγενείς).

Τοξότης

Φωτίζεται ο τρόπος που μοιράζετε την ενέργεια σας ανάμεσα στο σπίτι και την καριέρα η την δημόσια εικόνα. Ίσως ξοδεύετε πολύ ενέργεια σε επιφανειακούς τομείς ενώ θέλετε να αφιερωθείτε περισσότερο σε αυτά που σας γεμίζουν και είναι η οικογένεια και το σπίτι. Επίσης ανατροπές σε θέματα υγείας και εργασίας σας οδηγούν σε πιο αυστηρό πρόγραμμα για να τα προλάβετε όλα. Επικοινωνία επαφές και μετακινήσεις που αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μπορούν τώρα να επαναπροσδιοριστούν.

Αιγόκερως

Ο άξονας γνώσης και πληροφορίας μπαίνει στο μικροσκόπιο. Η επιστημονική γνώση ίσως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και αυτό σας απομάκρυνε από χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας. Θα αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σε σχέση με το τι μαθαίνετε και τι κρατάτε, με κατεύθυνση την πράξη και όχι τη θεωρεία. Παράλληλα ευχάριστες εκπλήξεις από τον ερωτικό τομέα και τα παιδιά σας, μπλοκάρονται λόγω οικονομικής στενότητας. Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά παρέρχονται τώρα και δα δείτε εισροή χρημάτων.

Υδροχόος

Αλλάζετε την οικονομική σας διαχείριση και τον προγραμματισμό σας λόγω αλλαγών στις υποχρεώσεις από και προς τρίτους. Πιθανόν να διακόπτεται κάποια οικονομική παροχή η να αναλαμβάνετε κάποιες υποχρεώσεις τρίτων. Στα θέματα και τις σχέσεις με το σπίτι και την οικογένεια, συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε ανατροπές που σας υποχρεώνουν να είστε υποχωρητικοί και αυτό σας προκαλεί πίεση. Κάποιες ανάγκες σας που εκδηλώσατε στις αρχές του μήνα και δεν εισακούστηκαν, μπορείτε να τις επαναλάβετε με καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες αλλάζουν. Ίσως η άλλη πλευρά σας βάζει όρια που σας πιέζουν και πρέπει να επιλέξετε μέχρι που μπορείτε να υποχωρήσετε. Μπορεί να ανακαλύψετε έχετε υποχωρήσει ήδη πολύ. Παράλληλα ανατροπές από συγγενείς η από μεταφορικά και επικοινωνιακά μέσα σας πιέζουν ψυχολογικά. Κάποια λόγια που ειπώθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου και σας αφορούσαν, τώρα τα μαθαίνετε και πρέπει να το διαχειριστείτε σιωπηλά και χωρίς εντάσεις.

Φωτογραφία/εικαστικό: Κατερίνα Κασσίου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα