Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/11 έως 5/12

ASTROTEAM GUEST
27/11/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο θα σου πω καλό μήνα, γιατί βιάζομαι να τελειώσει αυτός ο Νοέμβρης. Ο μήνας των αγαπημένων εορτών που λες, μας περιμένει με μια ολική Ηλιακή Έκλειψη με το καλημέρα σας. Είναι μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το πρωί του Σαββάτου στη 12° και 22΄ του Τοξότη. Η διάρκεια αυτής της Έκλειψης είναι μεγάλη και θα δούμε τα γεγονότα «να σκάνε» και μετά το πέρας αυτής φυσικά. Μεγάλη στροφή θα γίνει στους μελλοντικούς μας στόχους, ο τρόπος διασκέδασης θα αλλάξει, πολιτικά (ή δημόσια) πρόσωπα και ηγεσίες θα εκλείψουν, καρμικοί έρωτες θα γεννηθούν ή θα επιστρέψουν από το παρελθόν, ενώ η σχέση μας με το χρήμα, τις επενδύσεις και τις αξίες θα βιώσει ολική μετάλλαξη. Αναμένεται να προκληθεί ένα χάος πληροφοριών αληθινών και μη ωστόσο η καχυποψία που επικρατεί θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε την ήρα απ’ το στάρι. Η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας θα αλλάξει, καθώς ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας κι εμείς στρέφουμε το βλέμμα στο μέλλον με την ελπίδα ότι οι ευχές μας θα γίνουν πραγματικότητα κι ότι ο ανθρωπισμός θα επιστρέψει. Όπως κατάλαβες περιμένουμε μια γεμάτη βδομάδα, που εκτός των άλλων θα έχει μπόλικα ταξίδια ή μετακινήσεις, περισσότερες επαγγελματικές συμφωνίες και πολλαπλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Προς το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στον τρόπο που μιλάμε, δρούμε και οδηγούμε. Για να δούμε ποια είναι τα νέα και μοιραία ξεκινήματα που επιφυλάσσονται για το κάθε ζώδιο.

Για τους Κριούς

Μεταλλάσσεται η νοοτροπία τους αλλά και οι κοντινές τους σχέσεις. Τους περιμένουν νέα επαγγελματικά και επιχειρηματικά ξεκινήματα τα οποία σχετίζονται με το εξωτερικό, το εμπόριο ή τον τουρισμό και ενδέχεται να βοηθήσουν τα αδέρφια σε αυτό. Επίσης, ενάρξεις αναμένονται σε θέματα σπουδών ή νομικών ζητημάτων ενώ μπορούν να κανονίσουν και κάποιο ταξίδι με φίλους ή συγγενείς. Υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούν αφού οι δουλειές τους πηγαίνουν καλύτερα. Επιτυχίες αναμένονται και στον ερωτικό τομέα καθώς είναι μια περίοδος που μπορούν να ερωτευτούν περισσότερο ή να προκύψουν νέα ειδύλλια. Ευνοούνται οι επενδύσεις και κρυφές οικονομικές ή ερωτικές δραστηριότητες.

Για τους Ταύρους

Μετάλλαξη γύρω από τo χρήμα, τις σχέσεις και τις ασφάλειες περιμένει τους Ταύρους μας. Νέα ξεκινήματα και σημαντικές ευκαιρίες -που αφορούν τους ίδιους ή και τα παιδιά τους- αναμένονται στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, τα οποία θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου και θα είναι αποτέλεσμα ωριμότητας και υπευθυνότητας. Σημαντική βελτίωση θα έχουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς ερωτεύονται πιο βαθιά ή ξεκινάνε νέες ειδυλλιακές σχέσεις. Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις αλλά και επαγγελματικά πλάνα που αφορούν το εξωτερικό, ευνοούνται.

Για τους Διδύμους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Έκλειψη ειδικά οι γεννημένοι 31/05 με 4/06. Θα τους απασχολήσει έντονα η ψυχολογία τους. Αναμένονται νέα ξεκινήματα και ανακατατάξεις αναφορικά με κοντινά τους πρόσωπα -φίλους, συντρόφους, συνεργάτες- καθώς κάποιοι φεύγουν δια παντός και κάποιοι νέοι έρχονται. Ενδέχεται να κάνουν κάποιο ταξίδι ή και κάποια συνεργασία με τα αδέρφια τους ενώ αυξάνεται ο κύκλος και οι επαφές με φίλους. Θα έχουν πραγματικά καλές εξελίξεις στο επαγγελματικό κομμάτι και ίσως βρουν τη δουλειά που ονειρεύονταν! Ο οικονομικός τομέας επίσης θα παρουσιάσει ανάκαμψη μέσω περιουσιακών στοιχείων, κληρονομικών, δανείων ή και επενδύσεων. Όσον αφορά τα αισθηματικά θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν ή να σταθεροποιήσουν σχέσεις με γερές βάσεις αλλά και να ξεκαθαρίσουν οριστικά από τις ανούσιες.

Για τους Καρκίνους

Μεταλλάσσεται ο φιλικός τους κύκλος, ο τρόπος διασκέδασης τους αλλά και η σχέση τους με το σύντροφο και τα παιδιά. Πολλές μετακινήσεις, νέα ξεκινήματα και ανακατατάξεις θα συμβούν και στο καθημερινό τους πρόγραμμα ενώ μπορεί να τους απασχολήσουν θέματα αναφορικά με την υγεία, το εργασιακό περιβάλλον ή τα κατοικίδια τους. Θα έχουν έντονη δημιουργικότητα, εύνοια στον επιχειρηματικό τομέα, σταθεροποίηση συνεργασιών αλλά και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες όσον αφορά τα αισθηματικά.

Για τους Λέοντες

Μεταλλάσσεται το επαγγελματικό κομμάτι, η κοινωνική τους εικόνα και ο τρόπος σκέψης τους. Αναμένονται νέα ξεκινήματα που αφορούν τα παιδιά, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα τους. Θα έχουν εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, στην επιχειρηματική δράση όπως και πολλές ευκαιρίες να ερωτευτούν, να φλερτάρουν ή να σταθεροποιήσουν μία σχέση οπότε παίρνουν μια ανάσα μετά από ένα δύσκολο διάστημα. Ο οικονομικός τομέας θα βελτιωθεί επίσης χάρη στις δουλειές που πηγαίνουν καλύτερα.

Για τους Παρθένους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Έκλειψη οι γεννημένοι 2-6/09. Μετάλλαξη θα βιώσουν στον τρόπο σκέψης, τις αξίες και τις επιθυμίες τους. Αναμένονται νέα ξεκινήματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο ενώ θα τους απασχολήσει και η σχέση τους με τα αδέρφια ή το οικογενειακό περιβάλλον γενικότερα. Καρμικοί έρωτες είναι στα σκαριά για αυτούς όπως και σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Θα γίνουν πιο δημιουργικοί και θα έχουν βελτίωση και σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα.

Για τους Ζυγούς

Μετάλλαξη θα βιώσουν στην εικόνα, τις αξίες και τα οικονομικά τους. Αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι και νέα ξεκινήματα που αφορούν τη σχέση με τα αδέρφια, τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις και τα μεταφορικά μέσα θα τους απασχολήσουν από δω και πέρα. Θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για σταθερές συνεργασίες -και επαγγελματική εξέλιξη- που θα τους αποφέρει αργότερα και οικονομικά. Ανοίγει ο δρόμος για ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να γίνουν σε οικείο περιβάλλον ή σε κάποιο σπίτι για τους αδέσμευτους ενώ θα βελτιωθούν και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις για τους δεσμευμένους.

Για τους Σκορπιούς

Μετάλλαξη θα βιώσουν σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα τους βοηθήσουν να ανοίξουν και να σταθεροποιήσουν έναν νέο οικονομικό κύκλο ώστε να αυξηθεί το εισόδημά τους. Ο ερωτικός τομέας βελτιώνεται και μπορούν να εμβαθύνουν στην ήδη υπάρχουσα σχέση τους ή να κάνουν νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες αν και για τους γεννημένους 1-5/11 η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη.

Για τους Τοξότες

Είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της Έκλειψης κυρίως όσοι έχουν γενέθλια 2-6/12. Θα βιώσουν μετάλλαξη στις φιλίες και στο καθημερινό τους πρόγραμμα που μπορεί να αφορά τη διατροφή ή τον εργασιακό χώρο. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για αυτούς -και το άμεσο περιβάλλον τους- που θα τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους και την εικόνα που προβάλλουν προς τα έξω, ενώ θα χρειαστεί να δώσουν προσοχή στην υγεία τους και σε τυχόν ατυχήματα. Θα προκύψουν αλλαγές και σημαντικές ευκαιρίες για σταθεροποίηση σε επαγγελματικό αλλά και ερωτικό επίπεδο. Στον οικονομικό τομέα αναμένεται σύντομα βελτίωση και «αναγέννηση».

Για τους Αιγόκερους

Μετάλλαξη στα ερωτικά, στη δημόσια εικόνα και στα επαγγελματικά περιμένει τους Αιγόκερους οι οποίοι βιώνουν μια ανησυχία και μια εξάντληση οπότε καλό θα είναι να φροντίσουν για την ευεξία και την υγεία τους (ψυχική και σωματική). Θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν την (οικονομική) σταθερότητα που αποζητούν. Στον ερωτικό τομέα αναμένεται να γεννηθούν ή να επιστρέψουν καρμικοί έρωτες.

Για τους Υδροχόους

Θα βιώσουν μετάλλαξη σε θέματα που αφορούν το σπίτι, τις οικογενειακές σχέσεις αλλά και τη νοοτροπία τους. Ανακατατάξεις και νέα ξεκινήματα αναμένονται στο φιλικό τους κύκλο που θα διευρυνθεί -και θα τους ωφελήσει στις δουλειές τους με κάποιο τρόπο- αλλά και στις ομάδες που ανήκουν. Προετοιμάζονται σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες γι’ αυτούς ενώ ευνοούνται οι κρυφές οικονομικές συναλλαγές αλλά και οι παράνομοι έρωτες.

Για τους Ιχθύες

Επηρεάζονται έντονα από αυτή την Έκλειψη κυρίως οι γεννημένοι 1-5/03. Μεταλλάσσονται οι ασφάλειες, τα οικονομικά, η σχέση με τα αδέρφια και ο τρόπος σκέψης τους. Αναμένονται ανακατατάξεις στα επαγγελματικά και στη δημόσια εικόνα τους που θα τους σπρώξουν σε νέα (πιο ωφέλιμα) ξεκινήματα στην καριέρα τους. Σε λίγο καιρό πάντως έρχονται σημαντικές επιτυχίες γι’ αυτούς. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για σημαντικές ερωτικές γνωριμίες ακόμα και μέσα από το φιλικό περιβάλλον ενώ οι δεσμευμένοι θα ερωτευτούν βαθύτερα.

Πολλά και ενδιαφέροντα ετοιμάζονται για τον πλανήτη μας σε όλα τα επίπεδα, αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις με αγωνία…

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα