Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/10 έως 24/10

ASTROTEAM GUEST
17/10/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο η νέα βδομάδα καταφθάνει, μαζί της έρχομαι κι εγώ για να σου μεταφέρω τη διάθεση των πλανητών. Πρώτα-πρώτα θα σου μιλήσω για την καθοριστική Πανσέληνο που φέρει τη σφραγίδα του μοιραίου και μας ανακοινώνει ότι το παιχνίδι τελειώνει, οι μάσκες πέφτουν και ήρθε η ώρα να ανακηρυχθεί ο «νικητής»! Πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης στην 27° και 26΄ του Κριού και συμπίπτει με την ορθοδρόμηση του Ερμή, πράγμα που σημαίνει ότι παύουμε πλέον να εθελοτυφλούμε σε καταστάσεις που για πολύ καιρό δε μας ικανοποιούσαν και παίρνουμε επιτέλους οριστικές αποφάσεις. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και οι αποκαλύψεις που τη συνοδεύουν μας αναγκάζουν να κόψουμε από τη ρίζα όσα μας πιέζουν, μας φοβίζουν και εμποδίζουν την εξέλιξή μας. Εμμονές, σκάνδαλα (σεξουαλικά και μη), τάσεις ζήλιας και βίαιες ή επιβλητικές συμπεριφορές θα αναδυθούν, ώστε να δούμε κατάματα το πρόσωπο του κακού. Σχέσεις, κοντινές φιλίες, συνεργασίες και νομικές υποθέσεις κλείνουν οριστικά, αφήνοντας πίσω τους μια αίσθηση πικρίας και προδοσίας. Τέλος, ο Ήλιος εισέρχεται στο Σκορπιό, όπου παύει πλέον να ενδιαφέρεται για λόγια περιττά, αποζητά την ουσία και την εξουσία, ενώ περνά κρίσεις αναδεύοντας τις φοβίες του και ψάχνοντας τις ασφάλειές του.

Να πέσει παρακαλώ και η κουρτίνα για τα ζώδια!

Για τους Κριούς

Πρωταγωνιστούν αυτή τη βδομάδα, κυρίως οι γεννημένοι 14-17/04. Θα αποκαλυφθούν γεγονότα αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους, που θα φέρουν εντάσεις και θα τους αναγκάσουν να πάρουν οριστικές αποφάσεις, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν την καριέρα και το κοινωνικό τους στάτους. Δεν έχουν, όμως, άλλη επιλογή απ’ το να κάνουν ριζικές αλλαγές, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση της κατάστασης, για να μη βγουν εκτός ορίων.

Για τους Ταύρους

Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα αναφορικά με τη δουλειά, την υγεία και το εργασιακό περιβάλλον, που θα τους ταράξουν και θα τους αναγκάσουν να αλλάξουν τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία ζωής τους. Μέσα από αυτή την κατάσταση ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές σε σπουδές, ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό αλλά και νομικές υποθέσεις. Καλό θα είναι να μην αντισταθούν και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, επιδιώκοντας την αλλαγή που θα φέρει εν τέλει την εξέλιξη.

Για τους Διδύμους

Αποκαλύψεις αναφορικά με φίλους (ομάδες), παιδιά ή ερωτικά πρόσωπα αναμένεται να τους ανατρέψουν στόχους, δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια φέρνοντας έτσι φοβίες, εμμονές και ανασφάλειες (οικονομικές και μη) στην επιφάνεια, ώστε να δουλευτούν. Το κλειδί είναι η ευελιξία και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα, που θα τους ωθήσει μετέπειτα στη βελτίωση και την ανάπτυξη.

Για τους Καρκίνους

Δε θα μείνουν ούτε αυτοί παραπονεμένοι από τούτη την Πανσέληνο (ειδικά όσοι έχουν γενέθλια 16-19/07). Αποκαλύψεις αναφορικά με δουλειά, οικογενειακό περιβάλλον ή ακίνητα αναμένεται να επηρεάσουν άμεσα τις σχέσεις (ερωτικές ή φιλικές) και τις συνεργασίες τους, επιφέροντας ριζικές αλλαγές μέσα από μια επίπονη διαδικασία. Ενδέχεται να νιώσουν προδομένοι ή να βιώσουν επιθετική συμπεριφορά από τους άλλους, οπότε χρειάζεται να επιστρατεύσουν την ψυχραιμία τους, ώστε να δουν ποιος τελικά είναι ο εχθρός και ποιος ο φίλος τους.

Για τους Λέοντες

Αποκαλύψεις και ανατροπές σε θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων και μετακινήσεων τους ταράζουν έντονα, επηρεάζοντας άμεσα τις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και την εργασία τους. Το νευρικό τους σύστημα είναι σε κακή κατάσταση και θα χρειαστεί να αλλάξουν τη νοοτροπία τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με περισσότερη δύναμη και κουράγιο. Επιπλέον, θα χρειαστεί να κόψουν κακές συνήθειες και να φροντίσουν την υγεία τους.

Για τους Παρθένους

Αποκαλύψεις και ανατροπές αναφορικά με οικονομικά ζητήματα (λογαριασμοί, κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια) φέρνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, εμμονές και φοβίες, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τη σχέση με τα παιδιά, τα ερωτικά πρόσωπα αλλά και τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο διασκέδασης και τη δημιουργικότητά τους, ώστε να βρουν ξανά τη χαρά της ζωής.

Για τους Ζυγούς

Αυτή Πανσέληνος τους αφορά άμεσα, ειδικά όσους έχουν γενέθλια 17-21/10. Αποκαλύψεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα τους αναγκάσουν να πάρουν οριστικές (κι επίπονες) αποφάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον ή τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τα ακίνητα γενικότερα. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα χειριστούν τα γεγονότα που θα βγουν στην επιφάνεια, γιατί το κλίμα είναι εκρηκτικό με τάσεις βίας κι επιβολής.

Για τους Σκορπιούς

Αποκαλύψεις αναφορικά με το εργασιακό περιβάλλον, την υγεία ή την καθημερινότητα τους αναγκάζουν να πάρουν αποφάσεις, να αλλάξουν νοοτροπία αλλά και συνήθειες. Ενδέχεται να επηρεαστούν θέματα που αφορούν τα αδέρφια, τις μετακινήσεις και τις σπουδές. Χρειάζεται να μετριάσουν, όσο μπορούν, τα νεύρα και να δώσουν προσοχή στον τρόπο που κινούνται και οδηγούν.

Για τους Τοξότες

Αποκαλύψεις αναφορικά με τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια έρχονται να τους ταρακουνήσουν και να επηρεάσουν άμεσα το κομμάτι των οικονομικών και των ασφαλειών τους. Θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις στα ερωτικά τους, να δουν τί είναι αυτό που τους δίνει χαρά και να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που δημιουργούν και διασκεδάζουν. Ενδέχεται να προκύψει ζήλια ή ανταγωνισμός με φίλους και ομάδες.

Για τους Αιγόκερους

Η Πανσέληνος αυτή θα τους ζορίσει, ειδικά όσους έχουν γενέθλια 14-17/01. Αποκαλύψεις αναφορικά με την οικογένεια, τη δουλειά και το σπίτι τους ταράζουν και επηρεάζουν άμεσα το πώς βλέπουν τον εαυτό τους, οπότε αναγκάζονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις. Ενδέχεται να προκύψει ζήλια και ανταγωνιστικότητα στο χώρο της δουλειάς.

Για τους Υδροχόους

Αποκαλύψεις αναφορικά με αδέρφια, ταξίδια, σπουδές ή μετακινήσεις τους αγχώνουν και επηρεάζουν άμεσα τη νοοτροπία τους, προκαλώντας διαταραχές στον ύπνο και τη ψυχική τους υγεία. Θα πρέπει να αλλάξουν τη φιλοσοφία ζωής και τα πιστεύω τους, ώστε να δουν το ποτήρι μισογεμάτο. Θα πρέπει να προσέχουν τον τρόπο οδήγησης και έκφρασης λόγω νευρικότητας.

Για τους Ιχθύες

Αποκαλύψεις και ολοκληρώσεις αναφορικά με οικονομικά θέματα, κληρονομιές, δάνεια κι επιδοτήσεις θα ταράξουν τις αξίες τους και θα επηρεάσουν άμεσα τις παρέες τους. Θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις και να αναθεωρήσουν στόχους αλλά και φίλους. Ενδέχεται να προκύψουν τάσεις ζήλιας κι επιθετικότητας με τους παραπάνω και ίσως χρειαστεί να ξεκόψουν με κάποιους απ’ αυτούς.

Επειδή η οργή και η αγανάκτηση θα είναι έντονη αυτές τις μέρες, μπορούμε να διοχετεύσουμε αυτή την ένταση στη σωματική άσκηση ή στη προσήλωση ενός στόχου που θα μας ευεργετήσει, όπως η ψυχοθεραπεία ας πούμε…

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα