Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/09 έως 19/09

ASTROTEAM GUEST
12/09/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλησπέρα! Βρίσκομαι εδώ, στο ίδιο σημείο που με συναντάς κάθε βδομάδα και σου έχω ετοιμάσει τα νέα για τις επόμενες μέρες, που ξεκινάνε κάπως τεμπέλικα, αλλά με υψηλά ιδανικά. Χαμηλή ζωτικότητα και έλλειψη ενέργειας θα μας χαρακτηρίσει για αρχή, χάρη στην αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, η οποία χρειάζεται επιπλέον προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις, καταχρήσεις αλλά και εξιδανικεύσεις που αργότερα μπορεί να μας απογοητεύσουν. Παρόλα αυτά, η όψη είναι ιδανική για καλλιτεχνική έμπνευση, διαλογισμό και ενασχόληση με θέματα πίστης και φιλανθρωπίας. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και χάνει πολύ από τη μαχητικότητα και την ενεργητικότητα του. Αυτό σημαίνει πως θα είμαστε κάπως πιο διστακτικοί και άβουλοι μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς θα σκεφτόμαστε πολύ πριν να δράσουμε και θα μας τυραννά η αναποφασιστικότητα. Ωστόσο, θα παλέψουμε περισσότερο για θέματα δικαιοσύνης και ισότητας. Η θέση αυτή θα ωφελήσει περισσότερο Δίδυμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους, ενώ θα φέρει ένταση και τρέξιμο σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Από τα μέσα της εβδομάδας γινόμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για όσα θέλουμε, ανακτάμε τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας και είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα θα βιώσουμε ένα σφίξιμο η αλήθεια είναι, γιατί θα μας κατατρέχει το αίσθημα απόρριψης, κατωτερότητας και στέρησης. Οπότε, αποφεύγουμε να επενδύσουμε, προς το παρόν, σε σχέσεις που μόλις ξεκίνησαν και κάνουμε σωστή διαχείριση στα οικονομικά μας. Προς το τέλος της εβδομάδας ο τροχός γυρίζει, η αισιοδοξία όπως και τα ευχάριστα νέα αυξάνονται, ενώ πληθαίνουν οι επαφές με φίλους και τα ταξιδάκια. Όπως πάντα, λοιπόν, έχουμε λίγο απ’ όλα!

Για να δούμε τι λένε τα δώδεκα ζώδια και οι ωροσκόποι, φυσικά…

Για τους Κριούς

Τις πρώτες μέρες θα νιώσουν πεσμένοι ή κουρασμένοι, καλό είναι να πάρουν καμιά βιταμίνη και να αποφύγουν τις καταχρήσεις. Από Τετάρτη και μετά η ζωτικότητα επανέρχεται και οι μέρες είναι κατάλληλες για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις, που θα τους αναδείξουν στο χώρο της δουλειάς τους. Στα οικονομικά τα πράγματα είναι σφιχτά, καθώς οι εισροές είναι περιορισμένες και οι λογαριασμοί τρέχουν. Τα ερωτικά παγώνουν κάπως αυτή τη βδομάδα, ενώ γενικότερα ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών ενεργοποιείται περισσότερο το επόμενο διάστημα προκαλώντας εντάσεις ή επιθετικότητα από τους απέναντι. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα μπορούν να διεκπεραιώσουν ευκολότερα τις δουλειές τους, έχουν πιο αρμονική συνεννόηση με τους άλλους και ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συνεργασιών.

Για τους Ταύρους

Στην αρχή της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τα παιδιά ή απογοητεύσεις σε θέματα που αφορούν την επιχείρηση τους, τους φίλους ή τα ερωτικά τους. Αμέσως μετά, όμως, γίνονται πιο αποφασιστικοί και έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα δουλειά ή ένα πρότζεκτ, ενώ γενικότερα τους περιμένει κούραση, τρέξιμο και πολλές καθημερινές υποχρεώσεις. Όσον αφορά τα οικονομικά και τα ερωτικά τους θα είναι περιορισμένα αυτές τις μέρες. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συνεργασιών.

Για τους Διδύμους

Οι πρώτες μέρες χρειάζονται προσοχή για προβλήματα και απογοητεύσεις, που ενδέχεται να προκύψουν από το χώρο του σπιτιού και της δουλειάς. Κατά τα άλλα γίνονται πιο ορεξάτοι και δημιουργικοί, δραστηριοποιούνται περισσότερο σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα φουντώνουν τα πάθη, οι έρωτες και τα φλερτ. Στα οικονομικά θα είναι κάπως σφιγμένοι από υποχρεώσεις και λογαριασμούς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο προκύπτουν ταξιδάκια, μαζώξεις με φίλους και ευχάριστα νέα σε νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών.

Για τους Καρκίνους

Στην αρχή της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, στις οικονομικές απώλειες αλλά και σε προβλήματα ή απογοητεύσεις που αφορούν ταξίδια, αδέρφια, νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών. Αρχίζουν οι εργασίες στο σπίτι και οι εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί να προκύψει κάποια ψυχρότητα σε σχέση με τα παιδιά και το σύντροφο ή περιορισμένες χρηματικές εισροές, αν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα καλά νέα είναι ότι αποκτούν σημαντικούς συμμάχους και συνεργάτες, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο μαθαίνουν ευχάριστες ειδήσεις, που τους αποφορτίζουν από το άγχος.

Για τους Λέοντες

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η κρίση τους είναι θολή και χρειάζεται προσοχή, κυρίως στις οικονομικές συναλλαγές, καθώς μπορεί να χάσουν χρήματα ή να βγουν ζημιωμένοι από λάθη ή κλοπές. Ξεκινάνε τα έντονα πέρα δώθε, οι μετακινήσεις, οι σπουδές και γίνονται πιο δυναμικοί στο λόγο και τις κινήσεις τους. Καλό είναι να αποφύγουν την επιθετικότητα και τους καβγάδες. Από τα μέσα της εβδομάδας γίνονται πιο αποτελεσματικοί στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και πιο αποφασιστικοί σε ζητήματα δουλειάς. Τα θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικών βελτιώνονται το Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να κάνουν και κάποιο ταξιδάκι.

Για τους Παρθένους

Η εβδομάδα ξεκινά με χαμηλή ζωτικότητα και θολή κρίση σε θέματα σχέσεων. Στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να αυξάνονται τα έσοδα αλλά και τα έξοδα. Μπορεί να σκέφτονται να ξεκινήσουν κάποια συνεργασία και καλό θα είναι να γίνει από Πέμπτη κι έπειτα, που θα είναι πιο αποφασιστικοί και σίγουροι για τις κινήσεις τους, ενώ παράλληλα θα ευνοούνται και οι υπογραφές συμβολαίων. Όσον αφορά τα ερωτικά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρουν αποφάσεις.

Για τους Ζυγούς

Τις επόμενες μέρες χρειάζεται να φροντίσουν το ανοσοποιητικό τους και να αποφύγουν τις καταχρήσεις, καθώς θα έχουν χαμηλή ζωτικότητα. Είναι που αλλάζει άρδην από τα μέσα της εβδομάδας, καθώς κάνουν νέα ξεκινήματα, γίνονται πιο δραστήριοι, αποφασιστικοί και σίγουροι για τον εαυτό τους και τις κινήσεις τους. Στα οικονομικά και τα αισθηματικά επικρατεί, προς το παρόν, ένα πάγωμα, ενώ από το Σαββατοκύριακο ευνοούνται περισσότερο τα ταξιδάκια, οι συνεργασίες, οι φιλικές επαφές και οι σχέσεις με τα παιδιά τους.

Για τους Σκορπιούς

Τις επόμενες μέρες χρειάζεται προσοχή σε παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις από φιλικά πρόσωπα αλλά και σε προβλήματα με τα παιδιά. Στα μέσα της εβδομάδας αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε θέματα δουλειάς και καριέρας, ενώ ξεκινάνε οι παρασκηνιακές δράσεις από και προς αυτούς. Το επόμενο διάστημα ο ύπνος τους ενδέχεται να είναι άστατος λόγω άγχους ή ανησυχίας. Στα ερωτικά τους επικρατεί ένα ψυχρό κλίμα προσωρινά, ενώ τα οικονομικά τους βελτιώνονται από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα.

Για τους Τοξότες

Στην αρχή της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή για απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις στο χώρο της δουλειάς, αλλά από την Πέμπτη κι έπειτα παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, κάνουν πιο αποφασιστικές και επιτυχημένες κινήσεις. Αναλαμβάνουν δράση και ηγεσία σε ομάδες, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και ανταγωνισμός (και στο φιλικό περιβάλλον). Τα οικονομικά είναι κάπως περιορισμένα, προς το παρόν, ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχουν περισσότερη εύνοια σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και υπογραφές συμβολαίων.

Για τους Αιγόκερους

Τις επόμενες μέρες χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, καθώς ενδέχεται να προκύψουν λάθη και προβλήματα σε ταξίδια ή μετακινήσεις όπως και παρεξηγήσεις σε θέματα επικοινωνίας. Οι οικονομικές απάτες ή απώλειες είναι, επίσης, στο παιχνίδι και πρέπει να έχουν το νου τους, γιατί προσωρινά οι εισροές είναι περιορισμένες έτσι κι αλλιώς. Στα μέσα της εβδομάδας κάνουν επαγγελματικές ενάρξεις και δραστηριοποιούνται πιο αποφασιστικά και στοχευμένα στον τομέα αυτό. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα θα ευνοηθούν περισσότερο στα οικονομικά και σε θέματα συνεργασιών.

Για τους Υδροχόους

Τις επόμενες μέρες χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές γιατί μπορεί να προκύψουν απώλειες από λάθη, κλοπές κι εξαπατήσεις. Από τα μέσα της εβδομάδας έχουν περισσότερες ευθύνες, αλλά νιώθουν πιο σίγουροι και αποφασισμένοι για τις κινήσεις τους, στα θέματα καριέρας και συνεργασιών. Αυξάνονται οι μετακινήσεις, κάνουν ενάρξεις σε σπουδές (ή νομικές υποθέσεις) ενώ το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να κάνουν κάποιο ταξιδάκι.

Για τους Ιχθύες

Τις επόμενες μέρες επικρατεί ένα κλίμα θολής κρίσης και απογοήτευσης, σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, οπότε καλό είναι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σε αυτά τα θέματα από τη Πέμπτη κι έπειτα, διότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, θα είναι πιο αποφασιστικοί και σίγουροι για τις κινήσεις τους. Γίνονται πιο δραστήριοι στην απόκτηση χρημάτων και διεκδικούν όσα τους αναλογούν από ασφάλειες, επιδοτήσεις και κληρονομικά, αλλά θα προκύψουν και έξοδα από λογαριασμούς ή χρέη. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα ευνοείται το κλείσιμο συμφωνιών και οι υπογραφές συμβολαίων.

Λέω να κρατήσω αυτό που με συμφέρει γι’ αυτή τη βδομάδα… Τα ευχάριστα νέα και τα ταξιδάκια!

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα