Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/08 έως 5/09

ASTROTEAM GUEST
29/08/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σου στέλνω τις χαιρετούρες μου και με λύπη σε ενημερώνω πως ο Αύγουστος φεύγει… Καλωσόρισε λοιπόν, το μήνα Σεπτέμβρη που είναι προ των πυλών και μας περιμένει με το ρολόι στο χέρι, σαν τους δασκάλους που θέλουν να τσεκάρουν αν κάναμε τις επαναλήψεις μας. Κάπως έτσι λειτουργούν και οι πέντε(!) ανάδρομοι πλανήτες, που θα κάνουν έλεγχο να δουν αν πήραμε το μάθημα μας γιατί αν όχι, θα μας το ξαναθυμίσουν με περισσότερη αυστηρότητα. Δύσκολη αναμένεται και αυτή η περίοδος, καθώς ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (και σε συνδυασμό με τις ενεργοποιήσεις εκλείψεων) θα ρίξει το ανοσοποιητικό μας, αλλά και την ορθή μας κρίση, προκαλώντας παράλληλα μολύνσεις, δηλητηριάσεις, κλοπές, απάτες, διαρροές, γεωφυσικά φαινόμενα (πλημμύρες-καταιγίδες-τυφώνες), χημικές εκρήξεις και θαλάσσια δυστυχήματα. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την κακή χρήση φαρμάκων, την κατάχρηση ουσιών και τη διάδοση προσωπικών μας δεδομένων. Σε άλλα νέα, ο Ερμής μπαίνοντας στο Ζυγό θα μας κάνει πιο διαλλακτικούς και διπλωμάτες, ενώ τα θέματα δικαιοσύνης και σχέσεων θα μας απασχολήσουν εντονότερα. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα θα φουντώσουν ερωτικά πάθη και ζήλιες, ενώ το μυαλό μας θα αρχίσει να καθαρίζει, ώστε να μπορούμε πλέον να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις και να υπογράψουμε σημαντικά συμβόλαια.

Περνάω αμέσως μια βόλτα κι απ’ τα ζώδια…

Για τους Κριούς

Σκέφτονται περισσότερο τα ερωτικά ζητήματα και τους συνεταιρισμούς, γιατί εμφανίζονται αρκετές προτάσεις! Ενδέχεται να προκύψουν σκηνές ζηλοτυπίας ή χειριστικότητα, αλλά γενικά είναι ένα καλό διάστημα να επισημοποιήσουν σχέσεις και να επισφραγίσουν συνεργασίες, από τις οποίες θα βγουν κερδισμένοι (υπογράφοντας τα κατάλληλα έγγραφα στο τέλος της εβδομάδας, κατά προτίμηση). Μπορούν να διεκδικήσουν με επιτυχία μια δουλειά ή όσα έχουν ανάγκη από την ήδη υπάρχουσα θέση τους, αλλά και να προωθήσουν τις ιδέες τους για να πάρουν ένα καλό προβάδισμα. Θα κουράζονται πιο εύκολα αυτές τις μέρες και η υγεία τους χρειάζεται μεγάλη προσοχή (συν τα κατοικίδιά τους), γιατί είναι πολύ επιρρεπείς.

Για τους Ταύρους

Ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους και έχουν πιο πολλή ανάγκη από έρωτα και διασκέδαση. Όσοι δεν έχουν βρει ακόμα δουλειά, θα το κάνουν τώρα και θα έχουν, μάλιστα, σταθερότητα και καλές απολαβές, αρκεί να διαπραγματευτούν σωστά. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα αισθησιακό και βιώνουν τον έρωτα με περισσότερη ένταση. Χρειάζεται προσοχή, παρ’ όλα αυτά, για τυχόν ερωτικές απογοητεύσεις, απάτες, κλοπές ή σωματική εξασθένιση, που μπορεί να αφορά φίλους ή παιδιά.

Για τους Διδύμους

Πάθος, φλερτ και οι έρωτες πάνε κι έρχονται για τους Διδύμους που έχουν ρέντα αυτό το διάστημα! Ευνοούνται επίσης, με ταξιδάκια ή θέματα σπουδών. Είναι κατάλληλο διάστημα (στο τέλος της εβδομάδας) να ολοκληρώσουν νομικά ζητήματα και να υπογράψουν συμβόλαια. Η σχέση με τα παιδιά τους βελτιώνεται και αν είναι επιχειρηματίες μπορεί να κλείσουν μία καλή συμφωνία, ακόμα και με το εξωτερικό. Προσοχή στην υγεία τους, στα ατυχήματα, στις κλοπές και τις διαρροές (στο σπίτι), κυρίως οι γεννημένοι 1-3/6, 8-11.6 και 12-14/6.

Για τους Καρκίνους

Ευεργετούνται από το σπίτι, περιουσιακά, ασφάλειες, δάνεια ή επιδοτήσεις. Αν θέλουν να αποκτήσουν ένα ακίνητο, το διάστημα είναι κατάλληλο από την Παρασκευή κι έπειτα, που μπορούν γενικά να υπογράψουν οποιοδήποτε συμβόλαιο, γιατί πιο πριν ενδέχεται να συμβούν λάθη ή εξαπατήσεις σε ό,τι αφορά σημαντικά έγγραφα. Προκύπτουν παρεξηγήσεις ή σωματική εξασθένιση, που αφορούν αδέρφια ή συγγενείς. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις, για να μην έχουν κάποιο ατύχημα ή να μη χάσουν το δρόμο, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν το ψέμα και τη διάδοση λανθασμένων πληροφοριών. Φουντώνει το πάθος, αλλά και οι ζήλιες με το σύντροφο.

Για τους Λέοντες

Ευνοούνται με νέες γνωριμίες ή σταθεροποιούν υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες. Προκύπτουν ανασφάλειες για τα οικονομικά τους και καλό είναι να έχουν το νου τους για τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις ή χάσιμο χρημάτων από περιουσιακά, κληρονομιές, δάνεια και επιδοτήσεις. Καλύτερα να αποφύγουν να κλείσουν ταξίδια ή σημαντικές αγορές και επενδύσεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της βδομάδας, όμως από εκεί κι έπειτα επωφελούνται (κυρίως στην αγορά μεταφορικού μέσου).

Για τους Παρθένους

Βρίσκουν δουλειά όσοι έψαχναν, αν και έχουν ακόμα κάποιες οικονομικές ανασφάλειες που θα ξεπεραστούν από Κυριακή κι έπειτα, που θα γεμίσει το πορτοφόλι τους. Πάθη και ζήλιες φουντώνουν με το ταίρι τους, ενώ πρέπει να έχουν το νου τους για ερωτικές απογοητεύσεις, κυρίως οι γεννημένοι 16-17.9. Είναι πεσμένοι ενεργειακά και χρειάζεται να προσέξουν την υγεία τους, τα ατυχήματα αλλά και τις εξαπατήσεις από συνεργάτες, ειδικά όσοι έχουν γενέθλια 3-5/9, 11-13/9 και 15-17/9.

Για τους Ζυγούς

Αυξάνονται οι επαφές με φίλους, αδέρφια ή συγγενείς, ευνοούνται οι επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών, ενώ μπορούν να υπογράψουν σημαντικά έγγραφα που αφορούν τις επιχειρήσεις τους ή τα παιδιά τους, από το τέλος της βδομάδας κι έπειτα. Στον ερωτικό τομέα φουντώνει το πάθος, αλλά και η ζήλια με το σύντροφο. Ενδέχεται να προκύψουν οικονομικά προβλήματα με το σπίτι ή τους γονείς, αν και από τη Κυριακή αρχίζουν να επωφελούνται περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι. Πρέπει να μετριάσουν το άγχος και να φροντίσουν για την υγεία και την ευεξία τους, καθώς είναι πιο επιρρεπείς αυτό το διάστημα.

Για τους Σκορπιούς

Κυριαρχεί η παρασκηνιακή δράση. Πάθος, ζήλιες, κρυφοί έρωτες και μυστικές συναντήσεις ή συμφωνίες που τους αποφέρουν μάλιστα και κέρδη (ειδικά από βδομάδα), περιμένουν τους αγαπητούς Σκορπιούς. Στο φιλικό τομέα χρειάζεται προσοχή, γιατί ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις ή εξαπατήσεις από φίλους, τις οποίες βέβαια ανακαλύπτουν και ξεκαθαρίζουν άμεσα, χάρη στο αλάνθαστο ένστικτό τους. Προσοχή χρειάζεται για τυχόν απάτες ή σωματική εξασθένιση, όσον αφορά τα παιδιά τους.

Για τους Τοξότες

Αυξάνονται οι παρέες τους και δημιουργούν φιλίες που θα έχουν σταθερότητα και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου, δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει και κάποιος έρωτας μέσα από αυτό το περιβάλλον. Χρειάζεται να προσέχουν την υγεία τους, τα ατυχήματα, τις εξαπατήσεις ή τη δυσφήμιση στο χώρο της δουλειάς αλλά και τις διαρροές στο σπίτι κυρίως οι γεννημένοι 3-5/12, 10-12/12 και 14-16/12. Στο τέλος της εβδομάδας κάνουν επιτυχημένες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα ενώ μπορεί να υπάρξουν τάσεις ζήλιας και χειριστικότητας με κάποιους φίλους.

Για τους Αιγόκερους

Είναι έτοιμοι για δράση, έχουν προτάσεις για δουλειά και κλείνουν συμφωνίες που θα τους εξασφαλίσουν σε βάθος χρόνου, αλλά εξακολουθούν να νιώθουν ανασφαλείς σε σχέση με τα οικονομικά τους, τα οποία όμως θα έχουν βελτίωση προς το τέλος της βδομάδας. Καλό είναι να αποφύγουν τα ψέματα και τη διάδοση λανθασμένων πληροφοριών. Επίσης, χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, σε λάθη δρομολογίων και σε νομικές απάτες. Μπορεί να προκύψει σωματική εξασθένιση ή εξαπάτηση σε αδέρφια ή συγγενείς.

Για τους Υδροχόους

Νομικές υποθέσεις ή συνεργασίες με το εξωτερικό στέφονται με επιτυχία, ενώ ευνοούνται και οι υπογραφές συμβολαίων, που αφορούν επιχειρήσεις ή σπουδές (κυρίως από Παρασκευή κι έπειτα). Μπορούν να κανονίσουν κανένα ταξιδάκι, ώστε να χαλαρώσουν από τις πιέσεις και τις ανασφάλειες του τελευταίου διαστήματος. Τα καλά νέα είναι ότι δραστηριοποιούνται εντονότερα στον σεξουαλικό τομέα. Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να έχουν οικονομικές διαρροές ή εξαπατήσεις, οπότε χρειάζεται να προσέχουν περισσότερο το πορτοφόλι τους.

Για τους Ιχθύες

Ωφελούνται από περιουσιακά, κληρονομικά, δάνεια ή επιδοτήσεις και μπορούν να υπογράψουν σημαντικά έγγραφα, που θα τους εξασφαλίσουν επάνω σε αυτά τα θέματα, από τη Παρασκευή κι έπειτα. Συνεργασίες επισημοποιούνται, σχέσεις περνάνε στο επόμενο level και το ερωτικό πάθος αυξάνεται κατακόρυφα (ίσως και οι ζήλιες). Χρειάζεται να προσέξουν την υγεία τους, τα ατυχήματα, αλλά και τις απογοητεύσεις από σύντροφο ή συνεργάτες, κυρίως όσοι έχουν γενέθλια 1-3/3 και 8-14/3.

Τελικά δεν ξέρω αν λυπάμαι που τελειώνει αυτός ο Αύγουστος… μάλλον όχι!

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα