Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/08 έως 29/08

ASTROTEAM GUEST
22/08/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σε καλημερίζω! Ύστερα από τα τόσα και τόσα γεγονότα που έφερε αυτός ο Αύγουστος θα περίμενες πλέον λίγη ανάπαυλα έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν όχι. Αν και πολύ θα το ήθελα κι εγώ να ηρεμήσει το κεφάλι μου, αλλά η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά δραστήρια καθώς ενεργοποιούνται από Ήλιο, Ερμή και Άρη οι προηγούμενες εκλείψεις φέρνοντας απανωτές αποκαλύψεις! Ο Ήλιος εισέρχεται στη Παρθένο και σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και το σήκωμα των μανικιών για τους περισσότερους. Ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο εξυπηρετικοί, να οργανωθούμε, να ολοκληρώσουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και να μπούμε σε ένα πρόγραμμα σιγά-σιγά. Εννοείται ότι τα θέματα υγείας και εργασίας γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ. Το μενού περιλαμβάνει για αρχή μια αντιδραστική κι απελευθερωτική διάθεση που συνοδεύεται με τις σωστές δόσεις ενστίκτου και ρίσκου, έπειτα ακολουθούν οι τάσεις σταθεροποίησης κι ασφάλειας σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο ενώ φτάνοντας στο κυρίως πιάτο μας σερβίρουν νέα μέτρα, fake news, ατυχή γεγονότα που αφορούν παιδιά, εκπαίδευση ή μικρά ζώα αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον ιό. Μετά από ένα γεύμα που δε μας ευχαρίστησε, φτάνει το επιδόρπιο-έκπληξη (που φέρνει διάφορα στο φως) για να κλείσει τη βδομάδα τούτη αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση.
Για να δούμε τι έχουν να πουν τα ζώδια.

Για τους Κριούς

Αρχίζουν να μπαίνουν δυναμικά σε κλίμα δουλειάς και καθημερινών υποχρεώσεων. Η κούραση και το άγχος μπορεί να τους καταβάλει γιατί θέλουν να τα προλάβουν όλα. Ας κάνουν τις εξετάσεις και τα τσεκ-απ στην ώρα τους κι ας προσέξουν τη διατροφή τους, τώρα άλλωστε είναι η ώρα να κόψουν κακές συνήθειες που παλιότερα δε μπορούσαν. Το διάστημα είναι καλό για να βρουν ταίρι, να διαπραγματευτούν με τους δικούς τους όρους στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να ξεκινήσουν νέα πρότζεκτ και συνεργασίες που θα τους αποφέρουν κέρδη και σταθερότητα. Προσοχή-προσοχή σε θέματα που αφορούν την υγεία και τα κατοικίδια τους.

Για τους Ταύρους

Αέρας ανανέωσης φυσά για τους Ταύρους που ευτυχώς αρχίζουν να περνάνε καλύτερα και να ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους και με θέματα που τους ψυχαγωγούν. Έχουν έντονη ανάγκη να δημιουργήσουν, να φλερτάρουν και να βρουν νέους τρόπους διασκέδασης. Το διάστημα ευνοεί την έρευνα και όσους ασχολούνται με κάποια εργασία που αφορά σπουδές ή νομικά ζητήματα ενώ οι υπόλοιποι θα εξερευνήσουν νέα φιλοσοφικά μονοπάτια. Κλείνουν επαγγελματικές συμφωνίες που τους εξασφαλίζουν σε βάθος χρόνου. Προσοχή σε προβλήματα και παρεξηγήσεις που ενδέχεται να προκύψουν με φίλους και παιδιά.

Για τους Διδύμους

Αρχίζουν να ασχολούνται εντατικά με θέματα σπιτιού ή οικογενειακές υποθέσεις. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να ολοκληρώσουν οικιακές δουλειές αν και δεν αποκλείεται να προκύψουν ζημιές. Τώρα μπορούν να κάνουν συμφέρουσες επενδύσεις που θα τους εξασφαλίσουν σε βάθος χρόνου αλλά και να προχωρήσουν σε μία πιο σοβαρή ερωτική δέσμευση. Ενδέχεται να προκύψουν αποκαλύψεις ή οφέλη που αφορούν περιουσιακά στοιχεία, δάνεια, επιδοτήσεις ή κληρονομιές. Προσοχή στα ατυχήματα, σε θέματα υγείας και στις ρήξεις με το οικογενειακό ή το επαγγελματικό περιβάλλον ιδίως οι γεννημένοι 25-27/05, 8-11/06 και 12-14/06.

Για τους Καρκίνους

Τους περιμένει ανελέητο τρέξιμο και διευθέτηση εκκρεμοτήτων παρ’ όλα αυτά έχουν σβελτάδα και το μυαλό τους είναι γρήγορο κι εφευρετικό οπότε δε καθυστερούν να βρουν λύσεις σε τυχόν εμπόδια που εμφανίζονται. Εξασφαλίζονται μέσω κάποιου περιουσιακού στοιχείου, δανείου ή επιδότησης και κλείνουν σημαντικές συμφωνίες που ίσως τους βοηθήσουν ώστε να καλύψουν κάποιες παρατυπίες τους. Η διαίσθηση και το ένστικτο τους είναι αυξημένα, κανείς δε τους ξεγελά αυτό το διάστημα. Προσοχή στους καβγάδες, στην οδήγηση και στις παρεξηγήσεις.

Για τους Λέοντες

Κάνουν focus στις αξίες, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά τους οργανώνοντας περισσότερο αυτό τον τομέα. Οι μετακινήσεις και οι σκέψεις τους γίνονται πιο ευχάριστες, οι δουλειές τους πάνε καλύτερα και διευθετούνται γρηγορότερα ενώ επισφραγίζουν συνεργασίες με τους δικούς τους όρους που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Οι δεσμευμένοι επισημοποιούν τη σχέση τους και οι αδέσμευτοι βρίσκουν έναν αξιόπιστο σύντροφο. Ενδέχεται να έχουν οικονομικές απώλειες ή έξοδα που δεν υπολόγιζαν και καλό είναι να προσέχουν για τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις.

Για τους Παρθένους

Κάποιοι μπορεί να κάνουν τα τελευταία τους ταξιδάκια αλλά για τους περισσότερους η δουλειά και οι καθημερινές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο ενώ ξεκινάνε να ασχολούνται με την υγεία και την ευεξία τους. Είναι κατάλληλο διάστημα για να κόψουν κακές συνήθειες, να αρχίσουν δίαιτα ή γυμναστική. Κάνουν σωστές επιχειρηματικές κινήσεις και εξασφαλίζουν έναν σταθερό μισθό. Ενδέχεται να απογοητευτούν από τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη ειδικά οι γεννημένοι 14-15/09. Προσοχή χρειάζεται να δώσουν στην υγεία τους και σε τυχόν ατυχήματα κυρίως όσοι έχουν γενέθλια 27-29/08, 11-13/09 και 15-17/09.

Για τους Ζυγούς

Αρχίζουν να απομονώνονται και να κάνουν ενδοσκόπηση ενώ το διάστημα τους ευνοεί για κρυφές σεξουαλικές δραστηριότητες και παρασκηνιακή δράση (αν και δεν αποκλείεται να την κάνουν άλλοι γι’ αυτούς). Αυξάνεται η διαίσθηση τους, ανακαλύπτουν οικογενειακά μυστικά, εμφανίζονται άγχη ή φοβίες και κάνουν άστατο ύπνο. Ασχολούνται με την εμφάνιση τους, κάνουν καλές αγορές και σωστές επιχειρηματικές κινήσεις ενώ επισημοποιούν σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή-προσοχή χρειάζεται να δώσουν στη ψυχική και σωματική τους υγεία.

Για τους Σκορπιούς

Το κλίμα αρχίζει να καλμάρει επιτέλους για τους Σκορπιούς οι οποίοι ασχολούνται περισσότερο με φίλους, ομάδες και κοινωνική προσφορά. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψουν μυστικά, να κάνουν ξεκαθαρίσματα, κρυφές συμφωνίες ή ακόμα και να φλερτάρουν μέσα σε αυτό το πεδίο. Ερωτοτροπούν στα κρυφά ή ευεργετούνται οικονομικά «κάτω από το τραπέζι». Προσοχή χρειάζεται σε τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με τους φίλους ή τα παιδιά τους.

Για τους Τοξότες

Δουλειά και πάλι δουλειά για τους Τοξότες που έχουν πολλά να κάνουν όσον αφορά τη καριέρα τους ενώ εκτελούν γρήγορα και αποτελεσματικά τα καθήκοντα τους. Το διάστημα είναι ιδανικό για να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες με τους δικούς τους όρους αλλά χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς ώστε να μη προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με ανώτερους. Σταθεροποιούν συνεργασίες αλλά και φιλίες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί για θέματα υγείας, ατυχήματα αλλά και καβγάδες στη δουλειά ή στο σπίτι πρέπει να είναι κυρίως οι γεννημένοι 26-28/11, 10-12/12 και 14-16/12.

Για τους Αιγόκερους

Δουλειές που αφορούν ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα αναμένονται για τους Αιγόκερους που δε σταματάνε τις μετακινήσεις. Είναι από τους λίγους που συνεχίζουν τις αποδράσεις και δεν αποκλείεται να προκύψουν και φλερτ κατά τη διάρκεια τους. Γίνονται πιο δημοφιλείς και ελκυστικοί, κλείνουν δουλειές που τους εξασφαλίζουν ένα σταθερό εισόδημα και γενικότερα το διάστημα είναι καλό για να διαπραγματευτούν με τους δικούς τους όρους. Προσοχή σε παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε δουλειές που αφορούν ταξίδια και μετακινήσεις αλλά και σε νομικές υποθέσεις.

Για τους Υδροχόους

Αυξάνονται η διαίσθηση και το ένστικτο τους αλλά και οι φοβίες ή οι ανασφάλειες τους για τη δουλειά και τα θέματα υγείας. Υπάρχει κρυφή δράση και μυστικές συμφωνίες που αφορούν περιουσιακά, δάνεια και κληρονομιές. Γενικότερα έχουν ανοιχτές κεραίες και δε τους ξεφεύγει τίποτα. Αυξάνεται η σεξουαλική δραστηριότητα και η ανάγκη τους για έρευνα, ψυχολογία και μεταφυσική. Έχουν επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, σπουδές και συνεργασίες που αφορούν το εξωτερικό. Προσοχή στην υποχονδρία, στις εμμονές σχετικά με την υγεία αλλά και σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Για τους Ιχθύες

Κάνουν full focus στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών όπου συμβαίνουν παρεξηγήσεις, αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα αυτό το διάστημα χωρίς να λείπουν και κάποιες εντάσεις. Δένουν τις φιλικές τους σχέσεις και κλείνουν συμφωνίες με ισχυρά άτομα. Ευνοούνται από κληρονομικά, περιουσιακά ή κρατικό χρήμα που θα τους εξασφαλίσει για ένα καλό διάστημα. Προσοχή χρειάζονται σε ατυχήματα και θέματα υγείας κυρίως οι γεννημένοι 22-24/02 και 8-14/03.

Όπως κατάλαβες πρέπει να πάρουμε βαθιά ανάσα για να προχωρήσουμε δυναμικά σε ένα απαιτητικό διάστημα…

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα