Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/04 έως 25/04

ASTROTEAM GUEST
16/04/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο,

Σου γράφω για πρώτη φορά από τη Γη, τον πιο ζωντανό πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος για να σου μιλήσω για το σύμπαν. Από μικρή θυμάμαι να με συναρπάζει ο καθαρός νυχτερινός ουρανός, στολισμένος με μονοπάτια λευκά σαν σύννεφα και αστέρια τόσα, που ο νους μου δε μπορούσε να χωρέσει. Ένιωθα ότι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας όσο μακριά και αν βρίσκονται. Έχοντας έμφυτη περιέργεια, ανακάλυψα μεγαλώνοντας ότι τα αστέρια αυτά είναι πλανήτες ή ανήκουν σε αστερισμούς, κι η αστρολογία ήταν αυτή που με βοήθησε να μάθω τη γλώσσα που μιλάνε μεταξύ τους! Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ πλέον να παρακολουθώ τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων γύρω μας και να μεταφράζω τις ενέργειες που θέλουν να μεταφέρουν σε μένα και στους συνεπιβάτες μου εδώ στη Γη…αυτά που βλέπω όμως θέλω σε σένα να τα πω που ξέρω ότι θα με ακούσεις υπομονετικά και θα με καταλάβεις…Τη Δευτέρα λοιπόν τα ξημερώματα ο Ερμής θα είναι σε καζίμι, δηλαδή σε τέλεια σύνοδο με τον Ήλιο στην 29° 13΄ του Κριού κάνοντας πιο γρήγορη, καθαρή και διαυγή τη σκέψη και την επικοινωνία μας. Το πρόγραμμα μας θα κυλήσει νεράκι και μπορούμε ιδανικά να ολοκληρώσουμε σχέδια και υποθέσεις που έχουν σχέση με εκπαίδευση, συμβόλαια, οχήματα, αδέρφια και την επικοινωνία γενικά. Λίγες ώρες αργότερα θα μπουν στο Ταύρο όπου βρίσκεται ήδη η Αφροδίτη και ο Ουρανός και θα γίνουμε πιο πρακτικοί, θα στρέψουμε πλέον τη προσοχή μας στα αποκτήματα μας, σε οικονομικά θέματα και στο πώς θα βγάλουμε τα προς το ζην για να νιώσουμε όσο μπορούμε πιο ασφαλείς, αν και ο Ουρανός μας τα χαλάει γιατί έρχεται σε αντίθεση με τη σταθερότητα που επιζητούν εκεί οι υπόλοιποι πλανήτες. Θα έχουμε όμως κι ένα ωραιότατο τρίγωνο Άρη-Δία που μπορούμε μέχρι τα μέσα της βδομάδας να εκμεταλλευτούμε για να ανέβει η αυτοπεποίθηση μας και η δράση μας να αποφέρει καρπούς, πάλι καλά. Το πραγματικό ενδιαφέρον όμως ξεκινάει τη Τετάρτη που θα αρχίσει να επιδρά πιο έντονα η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού εκεί να δεις! Ξαφνικοί χωρισμοί, ξαφνικοί έρωτες, χρήμα που έρχεται ή χάνεται απότομα. Θέλει προσοχή γιατί αμέσως την επόμενη θα κάνει και τετράγωνο με τον Κρόνο η Αφροδίτη οπότε οι ρήξεις και οι οικονομικές απογοητεύσεις θα είναι αναπόφευκτες και ίσως απαραίτητες… Το πάρτι συνεχίζεται καθώς μπαίνει στη παρεούλα τους κι ο Ερμής και ποιος μας πιάνει που θα θέλουμε να απελευθερωθούμε από ότι μας περιορίζει και μας κρατά πίσω, κι όλα αυτά καθώς πλησιάζουμε τη Πανσέληνο στις 27/04 και η κατάσταση φουντώνει! Το Σάββατο μπαίνει κι ο Άρης στο Καρκίνο που είναι σε πτώση οπότε τι μας κάνει; Εύθικτους, συναισθηματικούς και δειλούς άρα μόνο πλαγίως μπορούμε να δράσουμε και με «χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση». Επίσης μεταφέρει την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον. Να σου πω όμως και δυο λόγια για το κάθε ζώδιο που ισχύουν και για τον ωροσκόπο εννοείται:

Για τους Κριούς

Ειδικά για όσους έχουν γενέθλια 19/04 θα πάρουν το καζίμι που λέγαμε δωράκι μέχρι του χρόνου οπότε ας το εκμεταλλευτούν στις σπουδές, στο γραπτό λόγο, στο εμπόριο και τη σχέση τους με αδέρφια και συγγενείς ή να αγοράσουν ένα μεταφορικό μέσον αφού θέλουν να είναι συνεχώς σε κίνηση. Η σύνοδος όμως γίνεται και σε μοίρα αναιρετική οπότε κάτι ολοκληρώνεται και κάτι ετοιμάζεται να αλλάξει για τους Κριούς. Η προσοχή τους πάντως στρέφεται στο πώς θα βγάλουν χρήματα αλλά δε πρέπει να πάρουν ρίσκο γιατί υπάρχει τάση για οικονομικές απώλειες. Ο Άρης από 24/04 τους προκαλεί υπερένταση και νεύρα σε θέματα σπιτιού και οικογενειακά.

Για τους Ταύρους

Χρόνια πολλά και καλά! Αρχίζουν τα φώτα να είναι πάνω τους. Μπορεί να μη το συνηθίζουν αλλά αυτή τη βδομάδα, θα αρχίσουν να έχουν ένταση, ίσως και ξεσπάσματα για απελευθέρωση από ό,τι τους βαραίνει είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι αν και δε ξέρω πόσο άμεσα θα το εκφράσουν γιατί έχουν τεράστια υπομονή και μπορεί να τους βγει με τη Πανσέληνο την άλλη βδομάδα που τους επηρεάζει άμεσα. Θα έχουν όμως και νέες ιδέες για να βγάλουν κέρδος απλά θα πρέπει να τις διπλοτσεκάρουν για να μην απογοητευτούν. Από 24/04 οι μετακινήσεις τους διευκολύνονται κι ο λόγος τους γίνεται πιο κοφτερός.

Για τους Διδύμους

Νομίζω θα έχουν αυπνίες και θα ζοριστούν γιατί αγχώνονται για τα οικονομικά και τις ασφάλειες τους αυτό το διάστημα. Σκέφτονται τρόπους και ιδέες για να ξεκινήσουν νέα πράγματα απλά δε νιώθουν ακόμα έτοιμοι για να κάνουν το βήμα, δε τους φοβάμαι όμως γιατί είναι έξυπνοι και ευπροσάρμοστοι. Επιπλέον έχουν και το τρίγωνο Άρη-Δία που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι είναι γεννημένοι 17-19/06 το οποίο τους κάνει πιο αισιόδοξους και μπορεί να τους φέρει επιτυχίες σε σπουδές και γιατί όχι, ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό! Από 24/04 ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών τους, ευχάριστο αυτό αρκεί να μην έχουν περιττές σπατάλες.

Για τους Καρκίνους

Ωραιότατες ευκαιρίες για να περάσουν καλά με φίλους, να δικτυωθούν αλλά και να αυξήσουν τα έσοδα από τις επιχειρήσεις τους θα έχουν όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι είναι γεννημένοι όμως 4-5/07 πρέπει να προσέχουν σε ότι αφορά περιουσιακά, εφορίες, δάνεια και δημόσιο χρήμα. Από 24/04 πάντως όλοι οι Καρκίνοι θα έχουν νεύρα, υπερδιέγερση αλλά και όρεξη για νέα ξεκινήματα, δράση και ανεξαρτησία.

Για τους Λέοντες

Η προσοχή τους στρέφεται στη δουλειά στη καριέρα και τη δημόσια εικόνα τους, ειδικά όσοι είναι γεννημένοι από 1-5/08 θα έχουν έντονες υποχρεώσεις, θα νιώθουν ότι περιορίζονται και θα είναι έτοιμοι να ξεσπάσουν οπότε ο Θεός βοηθός γιατί είναι μεν σταθερά ζώδια αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι και λιοντάρια! Μπορούν να ξεδώσουν με φίλους τουλάχιστον και ίσως να έχουν εύνοια μέσα από το κοινωνικό τους κύκλο αλλά από 24/04 ξεκινάει το άγχος και οι αϋπνίες… Οι τυχεροί της βδομάδας είναι οι γεννημένοι 20-22/08.

Για τους Παρθένους

Κάνουν focus σε θέματα σπουδών, γίνονται πιο αισιόδοξοι και αλλάζει το νόημα της ζωής τους, σιγά-σιγά όμως γιατί είναι και ζώδιο γης οπότε θέλουν τον χρόνο τους. Νιώθουν πίεση από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενώ θέλουν διακαώς να ταξιδέψουν και ίσως έχουν τις ευκαιρίες τους ειδικά όσοι είναι γεννημένοι 31/08 -2/09 . Ο Άρης φεύγει από τα μεταβλητά 24/04 και τους αφήνει ήσυχους οπότε μια χαρά προς το παρόν. Η δράση και η ένταση μεταφέρονται πλέον στο φιλικό περιβάλλον.

Για τους Ζυγούς

Έχουν αισιοδοξία, έμπνευση και τύχη σε ό,τι ξεκινήσουν, κυρίως μέχρι τα μέσα της βδομάδας, όσοι είναι γεννημένοι 19-21/10 και μακάρι να την αξιοποιήσουν! Γενικά η προσοχή τους στρέφεται πλέον σε κληρονομικά, δάνεια, φορολογικά, επενδύσεις και ίσως τα πράγματα να πήγαιναν καλύτερα σε αυτό τον τομέα αν δεν υπήρχε το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που μπορεί να φέρει απώλειες…Επίσης ξεκινά να τους απασχολεί το σεξουαλικό κομμάτι, ελπίζω για καλό λόγο. Ο Άρης πάντως θα κάνει τη δουλειά του και θα φέρει νεύρα και τρέξιμο ιδίως για δουλειά και καριέρα.

Για τους Σκορπιούς

Εδώ μυρίζει μπαρούτι! Έχουν αρχίσει να στριμώχνονται και θέλουν να αντιδράσουν γιατί πιέζονται μάλλον απ΄τους άλλους είτε είναι σχέσεις, συνεργασίες ή κοντινά τους πρόσωπα. Ταυτόχρονα έχουν υποχρεώσεις από το οικογενειακό περιβάλλον και η υπομονή τους θα δοκιμαστεί όσο και να θέλουν να κρατηθούν γιατί έχουν και τη Πανσέληνο στο ζώδιο τους από βδομάδα ειδικά όσοι είναι γεννημένοι από 30/10 έως 5/11. Όμως μεγάλη εύνοια δέχονται όσοι έχουν γενέθλια 18-20/11 και σίγουρα θα έχουν κάποιο όφελος οικονομικό ή επαγγελματικό αρκεί να αρπάξουν την ευκαιρία. Από 24/04 αυξάνεται η διάθεση για ταξίδια, ανεξαρτησία, ενασχόληση με σπουδές ή και νομικά ζητήματα

Για τους Τοξότες

Θέλουν να ανανεώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον ή να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες και γενικά εστιάζουν στη καθημερινότητα τους όμως για κάποιο λόγο δυσκολεύονται στη μετακίνηση ή φροντίζουν ένα συγγενικό τους πρόσωπο κι έτσι η ρουτίνα τους βαραίνει. Χρειάζεται να φροντίσουν την υγεία τους και να κόψουν κακές συνήθειες. Θα ξελαφρώσουν όταν ο Άρης φύγει απ΄ τους Διδύμους και τους ενεργοποιήσει σεξουαλικά πιά. Μπορούν να επωφεληθούν, ειδικά μέχρι τα μέσα της βδομάδας από τη τύχη τους, όσοι έχουν γεννηθεί 17-19/12 αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί λόγω βιασύνης και ενθουσιασμού να κάνουν λάθη.

Για τους Αιγόκερους

Έχουν όρεξη να βγουν, να φλερτάρουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν αλλά τα περιορισμένα οικονομικά τους προκαλούν ανασφάλεια και δεν τους αφήνουν να χαρούν όσο θα ήθελαν. Από την άλλη μπορεί να τους απασχολεί κάποιο θέμα που αφορά τα παιδιά τους αλλά όπως και να ‘χει η διάθεση για ζωή υπερτερεί και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν ειδικά σε όσους είναι γεννημένοι 29-31/12 άλλωστε ο Δίας στον 2ο οίκο των οικονομικών, όλο και κάποιο δώρο θα τους κάνει! Θα έχουν σίγουρα πιο πολύ ενέργεια αλλά και περισσότερα νεύρα από 24/04 και μπορεί να προκύψουν ερωτικά καβγαδάκια ή ένταση με συνεργάτες.

Για τους Υδροχόους

Η προσοχή τους είναι στραμμένη στο οικογενειακό τους περιβάλλον και στο σπίτι τους το οποίο δέχεται αλλαγές εδώ και αρκετό καιρό απλά για κάποιο λόγο αντιστέκονται (μήπως επειδή είναι σταθερό ζώδιο?!) και δυσκολεύουν τη κατάσταση. Πάντως δε χαλαρώνουν, έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν που θα τους αποφέρει όμως τα μέγιστα σε βάθος χρόνου. Ο Άρης περνώντας στον 6ο οίκο τους αυξάνει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και μπορεί να φέρει ένταση με συναδέλφους. Καλό είναι να προσέχουν τα ατυχήματα και τα κατοικίδια τους.

Για τους Ιχθύες

Η εγκεφαλική δραστηριότητα θα χτυπήσει κόκκινο! Ξαφνικές ιδέες, έμπνευση και μια έντονη ανάγκη για επικοινωνία θα τους βγάλει από την απομόνωση. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για μετακινήσεις και επαφές με αδέρφια, συγγενείς και όχι μόνο. Θα έχουν διάθεση για φλερτ και διασκέδαση ειδικά από 24/04 που ο Άρης θα μπει σε φιλικό για αυτούς ζώδιο και δεν αποκλείεται να ερωτευτούν έστω και προσωρινά! Μόνο οι δικές τους φοβίες μπορούν να τους ακυρώσουν τα σχέδια και να τους πάνε πίσω αυτό το διάστημα. Με τόση υπερδιέγερση πάντως στον 3ο οίκο τους χρειάζεται και μια επιπλέον προσοχή στην οδήγηση και τους διαπληκτισμούς.

Αυτά είχα να σου γράψω για σήμερα και ανυπομονώ να σου εκμυστηρευτώ τις σκέψεις μου για την επόμενη βδομάδα που θα έχουμε κι ολόγιομο φεγγάρι!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα