ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 19/03 – Κεραυνοβόλοι Έρωτες!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
14/03/2022

Από τις 16 – 21/03 η Θεά του έρωτα Αφροδίτη, από το ζώδιο του Υδροχόου, συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια σύγκρουση που προκαλεί ανεξέλεγκτα πάθη και κεραυνοβόλους έρωτες, που όμως είναι αμφιβόλου διάρκειας.

Είναι η περίοδος που γνωρίζεις ανθρώπους διαφορετικούς από αυτούς που επιλέγεις συνήθως ή με διαφορετική κουλτούρα. Επίσης, αυτό το διάστημα υπάρχει νευρικότητα και επιθυμία για ανεξαρτησία, πράγμα που σε οδηγεί να βγαίνεις εκτός εαυτού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δημιουργώντας πρόβλημα και έλλειψης συγκαταβατικότητας η υποχώρησης. Ο Υδροχόος, κάτω από την αρνητική επιρροή του Ουρανού, γίνεται υπερβολικά εγωιστικός και ευέξαπτος. Τέλος, η Αφροδίτη σχετίζεται και με το χρήμα, οπότε είναι πιθανόν να δημιουργηθούν ξαφνικές οικονομικές ζημιές με αρνητική επίπτωση στο πορτοφόλι σου.

Η όψη επηρεάζει αρνητικά τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 9η – 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα