Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
15/04/2021

Η Αφροδίτη τις επόμενες ημέρες, με κορύφωση στις 22 Απριλίου, θα συναντήσει τον πατέρα της τον Ουρανό στις 10 μοίρες του Ταύρου. Δεν τον είδε από κοντά όταν γεννήθηκε, αλλά τον γνωρίζει τον θαυμάζει και όταν βρίσκεται κοντά του απελευθερώνεται γίνεται εκρηκτική και εκφράζει τον ερωτισμό και τις επιθυμίες της χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τους κοινωνικούς περιορισμούς. Θα λειτουργήσει δυναμικά και θα ανταλλάξει απόλαυση, όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Λίγο αργότερα και ο Ερμής θα απελευθερώσει τις ερωτικές επικοινωνίες και μετακινήσεις με απρόβλεπτη εφευρετικότητα και ευφυΐα, και θα φέρει πιο κοντά τους εραστές και όσους κυνηγούν τις επιθυμίες τους.

Κριός

Απρόσμενες ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές με πρωτοποριακό τρόπο. Έχετε ριζοσπαστικές ιδέες για να βγάλετε χρήματα και σίγουρα αποτελέσματα. Προσοχή στις σπατάλες.

Ταύρος

Σας χαρακτηρίζει εκρηκτική γοητεία και μαγνητισμός. Βρίσκετε επαναστατικούς τρόπους να τονίσετε την ομορφιά σας και διεκδικείτε ότι δεν τολμούσατε μέχρι τώρα.

Δίδυμος

Βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις που ταράζουν την ψυχολογία σας βρίσκουν διέξοδο εκτόνωσης. Κρυφές ερωτικές απολαύσεις σας εκπλήσσουν ευχάριστα. Ευκαιρίες για αφορολόγητα έσοδα.

Καρκίνος

Γνωρίζετε νέους κύκλους ανθρώπων που σας γοητεύουν με τις ιδέες τους. Πρωτοποριακά άτομα με εκρηκτικό ταπεραμέντο σας συναρπάζουν και σας ξυπνούν τον ερωτισμό.

Λέων

Στον τομέα της καριέρας συναρπαστικά άτομα σας δίνουν νέες ιδέες που σας ανανεώνουν. Οι αλλαγές που προμηνύονται θα είναι απελευθερωτικές και με έντονο το ερωτικό στοιχείο.

Παρθένος

Ασυνήθιστα άτομα σας εκπλήσσουν ευχάριστα με νέες πρωτοποριακές ιδέες που σας συναρπάζουν και σας ανοίγουν νέους δρόμους. Ο έρωτας μαζί με την επέκταση της γνώσης. Μήπως να αρχίσετε μαθήματα αστρολογίας;

Ζυγός

Ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη από επενδύσεις και κληρονομικές διεκδικήσεις. Ο έρωτας απελευθερώνεται και ανακαλύπτετε πρωτόγνωρες απολαύσεις που δεν τολμούσατε μέχρι τώρα.

Σκορπιός

Αλλαγές σε σχέσεις με σύντροφο και συνεργάτες περιέχουν το στοιχείο της γοητείας. Οι αλήθειες που θα βγουν σας φέρνουν πιο κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες ξεπερνώντας τους κοινωνικούς περιορισμούς.

Τοξότης

Βρίσκετε πρωτοποριακές λύσεις σε θέματα διατροφής και υγείας που απελευθερώνουν την ενεργητικότητα σας. Ο έρωτας στον χώρο της εργασίας σας χτυπάει την πόρτα φέρνοντας εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Ασυνήθιστα άτομα με ασυνήθιστους τρόπους σας διεκδικούν ερωτικά. Εσείς βρίσκετε απελευθερωτικούς τρόπους αυτοέκφρασης και διασκέδασης που απογειώνουν τη δημιουργικότητα σας.

Υδροχόος

Οι ανατροπές που έχετε υποστεί στα θέματα του σπιτιού και των οικείων σας, φέρνουν αλλαγές που βελτιώνουν τις σχέσεις και αμβλύνουν τις αιχμές. Η οικογενειακή θαλπωρή ξαναέρχεται.

Ιχθείς

Ξαφνικές και ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις σας φέρνουν κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί. Η επικοινωνία σας ανανεώνεται και ο έρωτας βρίσκεται όπου κινείστε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα