22 Μαρτίου 2021 – Μια υπέροχη συγκυρία!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
18/03/2021

Η Αφροδίτη στην καρδιά του Βασιλιά Ήλιου σε θέση Cazimi, στην πρώτη πρώτη μοίρα του ζωδίου του Κριού. Επιτέλους μια ευνοϊκή συγκυρία, μια εξαιρετική συνάντηση του ζωοδότη Ήλιου με την κομψή κυρία της Αστρολογίας την Αφροδίτη σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες του χρόνο -την Ισημερία- και την αρχή της Άνοιξης, μιας Άνοιξης που έχει απαραίτητη ανάγκη η ανθρωπότητα, ύστερα από το βαρύ χειμώνα του φόβου και της στέρησης που έσπειρε στον κόσμο μας ο φονικός ιός covid 19

Η μέρα μεγαλώνει, η πλάση γεμίζει φως και ο Ήλιος θριαμβεύει έναντι του σκότους γεμίζοντας ζωντάνια και αισιοδοξία τη φύση που αρχίζει πια και ανταποκρίνεται στα καλέσματα του, όλα αναπτύσσονται γρήγορα χάριν στην βιάση και το σφρίγος του Κριού. Θέματα που αφορούν ανάγκες και επιθυμίες φαίνεται να αποδίδουν ταχύτατα, και τα αισθήματα των ανθρώπων παίρνουν φωτιά από το πάθος της φλόγας που ξαναβρίσκει τη ζωντάνια της ύστερα από την δύσκολη συντήρηση της κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η ζωή ξεκινά τη διαδικασία της αναπαραγωγής της…

Η Αφροδίτη όμως δεν αφορά μόνο αισθήματα αλλά και χρήματα. Κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ για όλους μας εφόσον οι συνθήκες της καραντίνας θα αρχίσουν να χαλαρώνουν. Τα επαγγέλματα που χτυπήθηκαν βαριά όπως η εστίαση και ο τουρισμός θα βάλουν μπροστά τις μηχανές τους. Tο χρηματιστήριο έστω και προσωρινά θα δώσει μια γερή άνοδο, όπως και τα κρυπτονομίσματα που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Προσοχή όμως στις επενδύσεις υψηλού ρίσκου εφόσον το ζώδιο του Κριού έχει δυνατή εκκίνηση αλλά όχι τελική ταχύτητα και η Αφροδίτη διανύει ζώδιο αδυναμίας της (και σε κρίσιμη μοίρα).

Όλα τα ζώδια μπορούν να ωφεληθούν από την χαρούμενη και ευνοϊκή αυτή συγκυρία ανάλογα φυσικά και τον γενέθλιο Ωροσκόπο τους.

Οι Κριοί άμεσα στον προσωπικό περιβάλλον, στα επαγγελματικά και στις διαπροσωπικές σχέσεις τους.

Οι Ταύροι στις καταπληκτικές ιδέες που θα ανεβάσουν την διάθεση και την αυτοεκτίμηση τους ύστερα από βαθιά ενδοσκόπηση.

Οι Δίδυμοι χαίρονται με τις νέες γνωριμίες που είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και τους τροφοδοτούν με νέες ελπίδες και στόχους για το μέλλον τους.

Οι Καρκίνοι ευνοούνται από το επαγγελματικό περιβάλλον και νιώθουν ότι λαμβάνουν τα εύσημα από σημαντικούς ανθρώπους εξουσίας. Νέα φιλόδοξα σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους.

Οι Λέοντες χαίρονται με τα καινούρια τους ενδιαφέροντα! Βρίσκουν νέο νόημα στη ζωή τους και γεμάτοι ενθουσιασμό προγραμματίζουν σπουδές, ταξίδια νέες εμπειρίες.

Οι Παρθένοι επιτέλους βλέπουν τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς και το πορτοφόλι τους να γεμίζει. Χρήματα και αισθήματα τους φτιάχνουν τη διάθεση και τους ανεβάζουν τη λίμπιντο.

Οι Ζυγοί μας έχουν την τιμητική τους εφόσον οι σχέσεις τους γίνονται ιδιαίτερα ζεστές και τρυφερές, κάτι που τους ενθουσιάζει. Αν βέβαια είναι αδέσμευτοι, θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν το άλλο τους μισό.

Οι Σκορπιοί ωφελούνται εξαιρετικά στην ψυχολογία τους, σε ότι τους καταπονούσε το τελευταίο διάστημα αλλά και σε εργασιακά θέματα που διεκπεραιώνουν με ευκολία.

Οι Τοξότες χαίρονται, φλερτάρουν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιδιά και τους αγαπημένους τους. Ο έρωτας καραδοκεί και απολαμβάνουν κομπλιμέντα από θαυμαστές τους.

Οι Αιγόκεροι πετυχαίνουν μια ήρεμη και γαλήνια οικογενειακή ζωή, απολαμβάνουν το σπίτι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν έχουν ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων τα προωθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Υδροχόοι βρίσκουν τον εαυτό τους με παραγωγικές συζητήσεις και νέες ιδέες που προάγουν τα επαγγελματικά τους. Παρακινούνται να μάθουν νέα πράγματα και σχεδιάζουν μικρές μετακινήσεις.

Οι Ιχθύες γεμίζουν τις μπαταρίες τους και τα οικονομικά τους βελτιώνονται ή λαμβάνουν σημαντικά δώρα. Νέες πηγές εσόδων κάνουν την εμφάνιση τους.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα