ΛΕΩΝ 2021

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
09/12/2020

Το 2020 ήταν μια χρονιά ορόσημο για όλους και δεν σας άφησε αδιάφορους, αλλά σίγουρα δεν ήσασταν και στο μάτι του κυκλώνα, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο β’ και στο γ’ δεκαήμερο. Το 2021 ξημερώνει για σας με ιδιαίτερες προκλήσεις αλλά και σημαντικές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε όνειρα και φιλοδοξίες αναλαμβάνοντας φυσικά τις ανάλογες ευθύνες και υποχρεώσεις! Οι μεγάλες ευκαιρίες έρχονται μέσα από αλλαγές και ανατροπές που προσαρμόζουν τα βήματα σας στο μονοπάτι της επιτυχίας… απλά Μην αντισταθείτε και αυτό θα είναι το μυστικό κλειδί σας.

Οικονομικά/επαγγελματικά

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, απέναντι σας, φέρνει μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες -ίσως και παραπάνω από τις δυνάμεις σας- ή τουλάχιστον έτσι θα νομίζετε! Πολλές δουλειές, πολλές ευθύνες ή αλλιώς μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Αν νομίζετε ότι μέχρι τώρα έχετε δουλέψει πολύ, να ξέρετε ότι φέτος θα δουλέψετε περισσότερο. Αν δεν έχετε δουλέψει πολύ, ετοιμαστείτε να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε σκληρά από δω και πέρα. Οι απαιτήσεις από τους σημαντικούς «άλλους» θα είναι πολλαπλές και χωρίς ιδιαίτερη κατανόηση στο πρόσωπο σας. Οι δεσμεύσεις που θα αναλάβετε θα πρέπει να είναι πλήρως συνειδητοποιημένες και με απόλυτη σοβαρότητα να τις εκπληρώσετε με οποιοδήποτε κόστος. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Κρόνος σαν γηραιός και αυστηρός πλανήτης τεστάρει πολύ σκληρά σε ποιον θα αφήσει τη μεγάλη περιουσία του κατά την αποχώρηση του! Ο Δίας συνάμα κάνει κι αυτός είσοδο στο απέναντι ζώδιο από σας – τι χαρά!- τα οφέλη και οι βελτιώσεις, τα κέρδη και οι βοήθειες έρχονται εύκολα επίσης από τους σημαντικούς «άλλους» αλλά μαζί με τις δεσμεύσεις που μόνοι σας θα αναλάβετε. Οι συνεργασίες σας, οι συνεταίροι σας, θα βοηθήσουν εξαιρετικά πάρα πολύ αλλά μόνο αν κι εσείς τους υποσχεθείτε ότι θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου θα ενοχλήσει αρκετά έντονα και ανατρεπτικά τα επαγγελματικά σχέδια του β’ δεκαημέρου που σαφέστατα πρέπει να πάρουν το μήνυμα της αλλαγής των σχεδίων τους. Προφανώς, αγαπητά Λιοντάρια του 2ου δεκαημέρου, το Ουράνιο αφεντικό έχει κάποιες απαιτήσεις από σας που ευτυχώς θα σας πάνε πιο κοντά στην πραγματική ευτυχία. Μην αντισταθείτε, μην πολώσετε, μην επιμείνετε σε τίποτα που δεν βγαίνει προς τα κει που θέλετε… η αντίσταση και η επιμονή θα σας αναστατώσει περισσότερο. Οι ανοικτοί ορίζοντες και τα φρέσκα ζωηρά οράματα που αρχικά ίσως σας φανούν δύσκολα να τα οικειοποιηθείτε, θα αποδειχθούν σωτήρια στην εξέλιξη σας. Επομένως αφήστε στην άκρη τις απόλυτες θέσεις και τα αντιδραστικά «Όχι», τις αρνήσεις εγωιστικού τύπου -θα κάνω αυτό που έχω προγραμματίσει- γιατί απλά νέτα και σκέτα ο Θεός έχει αποφασίσει να σας απονείμει τα καλύτερα, αρκεί να μην δείξετε ισχυρογνωμοσύνη. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά αυξανόμενα, αν και έχετε να περιμένετε ακόμα πιο αισιόδοξα νέα μετά τον Σεπτέμβρη. Οι προσπάθειες σας όμως θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι το α’ και το γ’ δεκαήμερο. Το β’ δεκαήμερο ίσως έχει αρκετές ανατροπές στους αρχικούς υπολογισμούς και να μην εισπράξει τα προσδοκώμενα. Ιδιαίτερα καλή περίοδος για να νιώθετε ασφαλείς, θα είναι το φθινόπωρο.

Προσωπική ζωή

Αναπάντεχες γνωριμίες για τους αδέσμευτους Λέοντες του α’ δεκαημέρου στις αρχές της χρονιάς, αλλά σιγά σιγά θα ακολουθήσουν και τα άλλα 2 δεκαήμερα σε κοντινή απόσταση. Γνωριμίες διαφορετικές, πρωτότυπες και εντελώς διαφορετικές από αυτές που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο Δίας και ο Κρόνος απέναντι σας θα φέρει σοβαρές και επίσημες σχέσεις να πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του 2021. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν εξαιρετικές περιόδους αναθέρμανσης της προσωπικής τους ζωής με μικρά διαλείμματα -λόγω υπέρμετρου φόρτου εργασιών. Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι Λέοντες που είναι γεννημένοι 3, 4, 5 6 και 7 Αυγούστου που έχουν ήδη αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τις σχέσεις/γάμους τους και θα απαιτήσουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες κι επιθυμίες που έχουν καταχωνιαστεί στα εσώψυχα τους. Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολές και καθυστερήσεις εφόσον ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου σπρώχνει για αληθινή, πραγματική ευτυχία χωρίς ίχνους υποκρισίας και βολέματος.

Υγεία

Αρκετά κουρασμένα και τα 3 δεκαήμερα από την παραμονή του Κρόνου σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης γενικότερα. Προβλήματα που είχαν πάρει μια μόνιμη μορφή, χρόνιες παθήσεις και ταλαιπωρία με ανεξιχνίαστες ελλείψεις στις εξετάσεις και τα check up σας σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία επιτέλους βρίσκουν άμεσους τρόπους θεραπείας και προχωράτε σταδιακά σε σημαντικές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες. Σταδιακά όσοι επιθυμείτε να χάσετε βάρος θα το καταφέρετε -και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το α δεκάημερο. Ξεκούραση και αρκετές ώρες ύπνου θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας.

Επικοινωνία

Οι εκλείψεις σε γενικές γραμμές αφορούν σημαντικές αλλαγές στις συναναστροφές και τις φιλίες σας γιατί εσείς οι ίδιοι έχετε αλλάξει πάρα πολύ και δεν μπορείτε πλέον να συμπλεύσετε με άτομα που παλαιότερα κάνατε τα στραβά μάτια! Νέοι άνθρωποι θα κάνουν όμως θεαματική είσοδο στην καρδιά σας και θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας. Ταξίδια και σπουδές θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας όπως και επιμόρφωση που σχετίζεται με την επαγγελματική σας πρόοδο και καταξίωση. Λαμπρές ιδέες που αφορούν καινοτόμα σχέδια ίσως δεν γίνουν άμεσα αποδεκτά από τους συνεργάτες σας ιδιαίτερα το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου, αλλά με τα σωστά επιχειρήματα σιγά σιγά θα κάμψετε τις αντιστάσεις τους.

Ανάδρομοι πλανήτες

Η Αφροδίτη 19/12 -31-12 στο ζώδιο του Αιγόκερω ίσως να σημαίνει οικονομικές καθυστερήσεις και αναμονή στις εισπράξεις σας, όπως και μια σωρεία εργασιακών εκκρεμοτήτων που θα σας αγχώσει την αντίστοιχη περίοδο.

Ο Ερμής Ιανουάριο και Φεβρουάριο 31/1-21/1 φέρνει επανεξέταση σχέσεων και συνεργασιών όπως επίσης και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που αναζητούν την εύνοια σας. Στους Διδύμους 29/5 μέχρι 22/6 θα φέρει πολλές παρανοήσεις και μπερδέματα στον κοινωνικό και φιλικό σας χώρο, κάτι που θα σας συγχύσει και πάρα πολύ γιατί θα πρέπει να επιλέξετε ποιους θα απομακρύνετε και ποιους θα κρατήσετε κοντά σας. Και τέλος στο Ζυγό 27/9 μέχρι 18/10 θα αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας σχετικά με άτομα της οικογενείας σας και ειδικά ότι σχετίζεται με τα αδέλφια σας. Επίσης είναι το διάστημα που θα αποφασίσετε να ολοκληρώσετε κάποιες σπουδές, συμφωνίες ή και συζητήσεις που παλαιότερα δεν είχατε τη δύναμη να το κάνετε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα